Tapahtumat avainsanalla: Digitalisaatio & robotiikka

Tulevat

Menneet

19.11.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikkaa käytännössä – esimerkkejä toteutuksista

Tässä webinaarissa käymme läpi esimerkkejä käyttötapauksista ja toteutuksista, miten ja missä ohjelmistorobotiikkaa on käytetty.

Katso tallenne

22.10.2020

9.00

Rakenna oma robotti – helposti ja nopeasti

Katso webinaarin tallenne. Rakennamme yhdessä robotin käyttäen UiPathin StudioX-työkalua.

Katso tallenne

24.9.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikka pähkinänkuoressa

Tule mukaan webinaarimme, jonka avulla saat lentävän lähdön ohjelmistorobotiikan maailmaan.

Katso tallenne

14.5.2020

9.00

Laajenna ohjelmistorobotiikkaa ketterästi – ota uudet työkalut avuksi

Yhä useampaa kiinnostaa ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen prosessien automatisoinnissa. Moni onkin ohjelmistorobotiikkaa jo testannut tai jopa ottanut muutaman ohjelmistorobotin käyttöön. Alun jälkeen voi olla kuitenkin vaikea päättää, miten laajentaa ja millaisissa tehtävissä robotiikasta saadaan suurimmat hyödyt. Tehdäänkö tällainen päätös systemaattisella läpikäynnillä vai satunnaisesti?

Katso tallenne

22.4.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikkahanke – miten lähteä liikkeelle?

Yhä useampaa yritystä kiinnostaa ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen prosessien automatisoinnissa. Tule mukaan webinaariimme, jossa käymme läpi, miten lähdet robotiikkahankkeessa liikkeelle ja pääset maaliin asti. UiPath, yksi maailman johtavista toimijoista ohjelmistorobotiikassa on kumppanimme. Tutustumme webinaarissa myös tarkemmin heidän työkaluihinsa.

Katso tallenne

2.4.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikan ABC – mitä sinun pitäisi tietää?

Tule mukaan webinaarimme, jossa käymme läpi ohjelmistorobotiikan perusteita. Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on teknologia, jonka avulla automatisoidaan prosesseja. Sen hyödyntäminen kiinnostaa yhä useampaa yritystä.

Katso tallenne

26.9.2019

9.00

Paranna asiakaskokemusta ketterästi mobiilisovelluksella – case BE Group

Kohtuullisen pienillä ja helpoilla toimintatapojen muutoksilla sekä kevyillä (mobiili)sovelluksilla voidaan saavuttaa suuriakin hyötyjä, kuten asiakaskokemuksen parantuminen, palvelun nopeutuminen tai sisäisen työn vähentyminen ja kustannussäästö. Rakensimme asiakkaallemme BE Groupille mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon saamisen asiakkaan tilauksesta ja sen tilasta. Nyt nämä tärkeät tiedot kulkevat kätevästi aina mukana – sovelluksen avulla asiakaskokemus sekä -tyytyväisyys ovat parantuneet.

Kuuntele tallenne