Tervetuloa mukaan on-demand webinaariimme, jossa käymme läpi kuinka moderni konesali on toteutettavissa kustannustehokkaasti.

Tiedämme, että nykypäivän liiketoimintaympäristössä on olennaista optimoida konesalin infrastruktuuri sekä kustannusten että suorituskyvyn kannalta.

Webinaarissa käsitellään olennaisia näkökulmia siihen, miten voitte suunnitella ja toteuttaa modernin konesalin tehokkaasti ja samalla pitää kustannukset kurissa.

Nutanix tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun modernille konesalille ja se yksinkertaistaa yrityksen ympäristön hallintaa.

Webinaarin aikana käsitellään seuraavia aiheita:

  • Miten moderni konesali eroaa perinteisestä konesalista?
  • Mistä kustannustehokkuus syntyy?
  • Miksi kotimaiset yritykset valitsevat Nutanixin?

Voit nyt nauttia webinaaristamme juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ilmoittaudu mukaan ja sukella syvemmälle Nutanixin tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä löydä ratkaisuja, jotka voivat viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle.

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 20 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Voit kuunnella sen heti tai myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan heti.

 

Webinaarissa asiantuntijana:

Taiju Masada, Technical Solutions Engineer, Arrow

Sami Eerola, Sales Director, Sofor