Automatisoi jopa 80% päätöksistä – myy nopeammin, tarkemmin ja laadukkaammin

Automatisoitujen prosessien avulla tehostat  tarjouspyyntöjen käsittelyä aina tarjouksen valmisteluun.  Käsittelemme automaattisesti asiakkailtasi eri kanaviin saapuvat tarjouspyynnöt ja niihin liittyvien tuotteiden valinnat. Ratkaisumme avulla helpotat monimutkaisten tuotteiden konfigurointia asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Tarjouksien hinnoittelussa tuemme sinua valitsemaan oikeat hinnat kannattavan kasvun luomiseksi.

Autamme parantamaan yrityksesi tarjousten tarkkuutta ja laatua. Nopeutamme myyntiprosessin läpimenoaikoja ja autamme nostamaan myyntisi konversioastetta.  Myyjien kyvyt nousee uudelle tasolla, samalla kun arki helpottuu avustettujen tai automatisoitujen päätöksien avulla. Vapauta myyjien aikaa asiakkaille, strategisesti merkittävämpiin asioihin sekä luovempiin tehtäviin.

Oletko kohdannut näitä haasteita?

Työläs prosessi

Kaikkiin tarjouspyyntöihin ei ehditä vastata. Tuloksena hukataan kasvupotentiaalia.

Monimutkaiset ratkaisut

Tarjouksissa virheitä. Tuloksena menetetään kauppoja, tehdään huonokatteista tai jopa tappiollista myyntiä.

Kasvu on haastavaa

Myynnin johtaminen on haastavaa. Myyjien henkilökohtaisia vahvuuksia ei saada hyötykäyttöön.

Tekoälyn ja automatisoinnin tehostamat prosessit

Palvelumme hyödyntää tekoälyä automatisoimalla tai tehostamalla valittuja tai uusia liiketoimintaprosesseja. Palvelun avulla manuaalisen työn osuus vähenee ja virheiden esiintyminen minimoidaan.

Palvelumme avulla tietojen oikeellisuus voidaan varmistaa prosessien eri vaiheissa ja läpinäkyvyyttä tehostetaan. Päätöksenteko nopeutuu kun oikeaa tietoa on tarjolla oikeaan aikaan.

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Miksi valita Sofor tekoälyn hyödyntämisen kumppaniksi?

Olemme yli 30 vuoden ajan automatisoineet ja digitalisoineet asiakkaidensa prosesseja. Viime vuotisten tekoälyhankkeidemme myötä olemme hyödyntäneet tekoälymalleja päätösten automatisoinnissa ja avustamissa. Näiden kokemusten kautta autamme luomaan prosesseja aiempaa tehokkaammiksi ja tuottavammaksi.

Tiimimme koostuu erilaisista, toisiaan tukevista osaamisista. Asiantuntijamme ovat kokeneita ammattilaisia, he  tuovat avuksesi osaamisensa myyntiprosessien tehostamiseksi ja haasteiden ratkaisemiseksi.

Soforin kanssa automatisoit myyntiprosessiasi luotettavasti.

Varaa tapaaminen

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.