Haluaisitko saada työturvallisuusilmoituksen alusta loppuun vain minuutissa?

Haluatko oppia, kuinka hyödyntää äänentunnistusta ja tekoälyä työturvallisuuden nopeuttamiseksi ja parantamiseksi?

Tilastojen mukaan jokaista 600 vaaratilannetta kohti tapahtuu yksi vakava tai jopa kohtalokas työtapaturma. Turvallisuushavainnoilla pystymme tunnistamaan potentiaalisia vaaratilanteita ennen kuin ne muuttuvat onnettomuuksiksi. Niiden tekeminen on siis keskeinen osa turvallisen työympäristön ylläpitämistä. Mitä enemmän havaintoja tehdään, sitä turvallisempi työympäristö on.

Usein turvallisuushavaintojen ja vaaratilanneilmoitusten tekemiseen yrityksissä joudutaan kannustamaan. Teknologia tuo helpotusta tähän: turvallisuushavaintojen tekemistä hankalissakin olosuhteissa voi helpottaa, kun työntekijä voi sanella havainnon. Järjestelmä muuttaa puheen tekstiksi hetkessä ja lähettää havainnon eteenpäin esimiehelle.

Tämän jälkeen esimiehen työtä helpotetaan monin tavoin tekoälyn avulla.

Tule mukaan webinaariin, jossa käymme koko ketjun läpi sanellusta turvallisuushavainnosta tutkintaan ja näytämme, miten tekoäly tehostaa prosessia ja sen laatua.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Puheesta tekstiksi – helpota turvallisuushavaintojen tekemistä, kun työntekijä voi tehdä ne sanelemalla
  • Demo: Käymme läpi koko ketjun sanellusta turvallisuushavainnosta tutkintaan ja juurisyyanalyysiin hyödyntäen Soforin ARCA-tekoälyä ja ChatGPT:tä

Tervetuloa mukaan keskustelemaan.

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 30 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarissa asiantuntijana:

Seppo Salo, Director, Corporate Responsibility & Sustainable Works Solutions, Sofor

Ella Lindstedt, HR Specialist, Sofor