Tässä webinaarissa pureudutaan ajankohtaiseen tietoon työturvallisuudesta yhdessä Tapaturmavakuutuskeskuksen tutkimusyksikön johtajan Mika Tynkkysen kanssa. Tutustumme TVK:n analyysien ajankohtaisiin tuloksiin ja pohdimme niiden perusteella työturvallisuuden tilannetta Suomessa.

Vuonna 2022 työpaikkatapaturmat sekä kuolemaan johtaneet työpaikkatapaturmat kasvoivat. Tilanteen kääntäminen parempaan suuntaan vaatii ensin ajantasaisen tilannekuvan ja sen jälkeen jatkuvaa oikein kohdennettua työturvallisuuden kehittämistä.

Seppo Salo ja Santtu Hietamäki ovat olleet aktiivisesti kehittämässä tekoälyä tunnistamaan tapaturmien juurisyitä ja tapaturmariskejä. He demoavat tekoälyavusteista ESAW-koodin valintaa webinaarissa. Voit antaa webinaarin aikana anonyymisti oman tapaturmaselostuksen, jonka tekoäly analysoi välittömästi

Webinaarissa käymme läpi:

  • Työturvallisuustilanne vuonna 2022 (TVK)
  • Yrityksen tilannekuvan rakentaminen
  • Tekoäly työturvallisuudessa
  • Case: Tekoälyavusteinen ESAW-koodin valinta

Tervetuloa mukaan keskustelemaan.

Osallistumalla sarjan webinaareihin saat palvelun kolmen ensimmäisen kuukauden palvelumaksut veloituksetta. (*)

AJANKOHTA: perjantaina 28.4. klo 9–9.50

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 50 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarissa asiantuntijana:

Mika Tynkkynen, Johtaja, Tapaturmavakuutuskeskus

Santtu Hietamäki,  Data Scientist, Sofor

Seppo Salo, Director, Corporate Responsibility & Sustainable Works Solutions, Sofor

 

* Hanke aloitettava vuonna 2023. Koskee vain kiinteää kuukausimaksua.