Onnettomuudet ovat valitettavan yleinen ongelma kaikille organisaatioille, ja erityisesti turvallisuuspäälliköt kamppailevat sen kanssa. Huolimatta kaikista turvallisuusohjeista ja -käytännöistä, onnettomuuksia tapahtuu edelleen, ja seuraukset voivat olla tuhoisia.

Turvallisuushavaintojen määrät ovat suorassa yhteydessä tapaturmien määrään

Tilastojen perusteella kuuttasataa vaaratilannetta kohden tapahtuu yksi vakava tai jopa kuolemaan johtava työtapaturma.

Mitä enemmän mahdollisista vaaroista tehdään havaintoilmoituksia, sitä vähemmän turmia tapahtuu. Havaintojen hallinnointiin on olemassa järjestelmiä, jotka helpottavat ilmoitusten tekemistä. Tällainen järjestelmä on kannattava myös taloudellisessa mielessä, sillä sen avulla tapaturmien määrä ja niihin liittyviä kustannuksia saadaan laskettua. Jo pelkällä järjestelmän käyttöönotolla voidaan laskea tapaturmataajuutta, mutta lähelle nollaa päästään vain suunnitelmallisella turvallisuusjohtamisella.

Sofor on kehittänyt uuden TAVA® EHQS 2030 -työturvallisuuden johtamisjärjestelmän auttamaan organisaatioita vähentämään onnettomuuksien määrää ja parantamaan työpaikkojen turvallisuutta.

Pitkä kokemus – uusi teknologia

TAVA® on varsin tuttu nimi työturvallisuuden ammattilaisille. Mittavan uudistuksen myötä sen teknologia kurottaa pitkälle tulvaisuuteen, siksi nimikin on nyt TAVA® EHQS 2030! Uudistuksessa painopisteitä ovat poikkeamaraportointi, erinomainen käytettävyys, kertyvän datan ja tekoälyn hyödyntäminen sekä itsenäisen sisällön tuottaminen. Kaikki tämä käyttäjien ehdoilla ja pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella!

Webinaarin agenda:

  • Tuoretta tietoa työturvallisuudesta
  • Keinot, joilla puolitat tapaturmat
  • Kertyneen tiedon hyödyntäminen analytiikan ja tekoälyn avulla
  • TAVA® EHQS 2030 -työturvallisuuden johtamisjärjestelmän esittely

Tämä webinaari on ”Onnettomuudet eivät tapahdu sattumalta” -sarjan ensimmäinen osa, ja siinä käsitellään uudistamisen lähtökohtia, ja luodaan yleiskatsaus nykyaikaiseen ISO 45001 standardia tukevaan johtamisjärjestelmään. Tulevissa osissa paneudutaan perusteellisemmin ratkaisun keskeisiin ja kiinnostaviin yksityiskohtiin.

Osallistumalla sarjan webinaareihin saat palvelun kolmen ensimmäisen kuukauden palvelumaksut veloituksetta. (*)

AJANKOHTA: perjantaina 24.3. klo 9–9.30

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 30 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarissa asiantuntijana:

Seppo Salo, Director, Corporate Responsibility & Sustainable Works Solutions, Sofor

 

* Hanke aloitettava vuonna 2023. Koskee vain kiinteää kuukausimaksua.