Onneksi olkoon, olette tehneet päätöksen siirtyä Citrixin Cloudiin tai vakavasti harkitsemassa sitä.

Mistä aineksista syntyy onnistunut siirtyminen pilveen? Hyvä suunnittelu vie pitkälle ja millintarkka toteutus maaliin asti. Osaavan kumppanin löytämisellä on projektien läpiviennissä tärkeä merkitys.

Identiteetin hallinnan, pääsyn hallinnan ja ohjauslogiikan lisäksi tarvitsemme resurssikoneita. Niitä tarvitaan virtualisoimaan työpöytiä tai sovelluksia. Resurssikoneet voidaan ajaa perinteisessä konesalissa tai niitä voi käyttää pilvipalvelun tarjoamalla virtualisointialustalla. Käymme läpi yhden vaihtoehdon virtualisointialustaksi, Azure IaaS -palvelun.

Esittelemme myös Citrix Secure Private Access -palvelun, joka tarjoaa ehdollisen pääsyn pilvisovelluksiin ja Internet-selailuun ja parantaa organisaation yleistä tietoturvaa ja vaatimustenmukaisuutta.

Keskustelemme tässä webinaarissa:

  • Lähtötilanteen kartoittaminen
  • Migraatio-työkalun hyödyntäminen projektissa – Automated Configuration Tool
  • VDA:n ajaminen omassa konesalissa, Azuressa tai Citrixin ylläpitämänä
  • Esittelyssä Citrix Secure Private Access (Zero Trust) – parempaa tietoturvaa organisaatiolle

Lopuksi vastaamme kysymyksiinne.

AJANKOHTA: torstaina 3.11. klo 9–9.45

Katso tallenne

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarin vetävät:

Tero Laine, System Architect, Sofor

Petri Salo, Sales Manager, Sofor