Tapahtumat ja webinaarit

Tulevat

Menneet

26.11.2020

9.00

Tekoälyn hyödyntäminen käytännössä – case BE Group Oy

Tule mukaan webinaariin, jossa käymme läpi, miten BE Group alkoi hyödyntämään tekoälyä käytännössä.

Katso tallenne

19.11.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikkaa käytännössä – esimerkkejä toteutuksista

Tässä webinaarissa käymme läpi esimerkkejä käyttötapauksista ja toteutuksista, miten ja missä ohjelmistorobotiikkaa on käytetty.

Katso tallenne

22.10.2020

9.00

Rakenna oma robotti – helposti ja nopeasti

Katso webinaarin tallenne. Rakennamme yhdessä robotin käyttäen UiPathin StudioX-työkalua.

Katso tallenne

24.9.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikka pähkinänkuoressa

Tule mukaan webinaarimme, jonka avulla saat lentävän lähdön ohjelmistorobotiikan maailmaan.

Katso tallenne

10.6.2020

9.00

Uudista IT-infrastruktuuri Nutanix Enterprise Cloud -ratkaisun avulla

Digitalisoituvassa maailmassa IT:n rooli on olla liiketoiminnan kehityksen mahdollistaja ja tukija. Tämä edellyttää liiketoimintatarpeiden ymmärtämistä sekä uudenlaisia teknisiä ratkaisuja, että ketteryyttä niiden toteuttamiseen.

Katso tallenne

4.6.2020

9.00

Ota kaikki irti Citrix-investoinnistasi – saat Citrixiltä paljon enemmän

Etätyö kotona, tuottavuuden säilyttäminen ja henkilöstön tukeminen ovat monien mielessä päällimmäisenä tällä hetkellä. Citrix toimittaa kaikki etätyöhön tarvittavat resurssit.

Katso tallenne

14.5.2020

9.00

Laajenna ohjelmistorobotiikkaa ketterästi – ota uudet työkalut avuksi

Yhä useampaa kiinnostaa ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen prosessien automatisoinnissa. Moni onkin ohjelmistorobotiikkaa jo testannut tai jopa ottanut muutaman ohjelmistorobotin käyttöön. Alun jälkeen voi olla kuitenkin vaikea päättää, miten laajentaa ja millaisissa tehtävissä robotiikasta saadaan suurimmat hyödyt. Tehdäänkö tällainen päätös systemaattisella läpikäynnillä vai satunnaisesti?

Katso tallenne

22.4.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikkahanke – miten lähteä liikkeelle?

Yhä useampaa yritystä kiinnostaa ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen prosessien automatisoinnissa. Tule mukaan webinaariimme, jossa käymme läpi, miten lähdet robotiikkahankkeessa liikkeelle ja pääset maaliin asti. UiPath, yksi maailman johtavista toimijoista ohjelmistorobotiikassa on kumppanimme. Tutustumme webinaarissa myös tarkemmin heidän työkaluihinsa.

Katso tallenne

15.4.2020

9.00

Case Valmet – henkilö-, laite- ja paikkariippumaton toimintamalli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden

Tällä hetkellä työnteko ja työskentelymallit ovat suuressa murroksessa. Tule mukaan webinaariimme, jossa keskustelemme Valmetin kanssa, miten Valmet on virtualisoinnin avulla ratkaissut suunnittelutyön haasteita ja kehittänyt muutosnopeutta sekä tehokuutta globaalisti.

Katso tallenne

2.4.2020

9.00

Ohjelmistorobotiikan ABC – mitä sinun pitäisi tietää?

Tule mukaan webinaarimme, jossa käymme läpi ohjelmistorobotiikan perusteita. Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on teknologia, jonka avulla automatisoidaan prosesseja. Sen hyödyntäminen kiinnostaa yhä useampaa yritystä.

Katso tallenne

26.3.2020

9.00

IoT avuksi – uusia mahdollisuuksia työkyvyn johtamiseen

Suomessa tapahtuu vuosittain useita vakaviakin työtapaturmia. Työntekijän ja työympäristön seurannalla voidaan saada uutta tietoa tapaturmiin ja vammoihin johtavista syistä sekä optimoida työympäristöä.

Katso tallenne

30.1.2020

9.00

Case Oulun Digi: päätelaitteiden hallinointi Citrix Endpoint Management -ratkaisulla

Tule mukaan webinaariimme, jossa tutustumme mielenkiintoisen casen avulla nykyaikaiseen päätelaitteiden hallintaratkaisuun ja sen tuomiin hyötyihin.

Katso tallenne

3.12.2019

9.00

Mitä tekoäly paljasti turvallisuusjohtamisesta – case Mirka Oy

Tule mukaan ilmaiseen webinaariimme Mitä tekoäly paljasti turvallisuusjohtamisesta – case Mirka Oy. Mirka tarjoaa ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan – tuotannosta noin 97 % menee vientiin, tuotteita myydään yli 100:ssa maassa. Mirkalla on noin 1 500 työntekijää sekä 18 tytäryhtiötä eri puolilla maailmaa.

Katso tallenne

25.11.2019

9.00

Citrix Workspace – modernilla työtilalla lisää tehokkuutta

Nykypäivän IT-ympäristöt ovat monimutkaisia – työntekijät odottavat niiltä kuitenkin samaa joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä kuin omilta laitteiltaan. Ota kanssamme seuraava askel kohti digitaalista muutosta. Anna meidän näyttää sinulle, että digitaalisen työtilan ansiosta sovellusten ja tiedon käyttö on turvallista ja helppoa, ja tapahtuu yhden rajapinnan kautta. Näin työskentely on yhä älykkäämpää ja nopeampaa. Yritykselle tämä lisää tuottavuutta ja sitoutuneisuutta.

Katso tallenne

31.10.2019

14.00

IT-infran uudistaminen HCI-teknologialla – case SSAB

Teräsvalmistaja SSAB teki mittavan IT-uudistuksen, jolla tavoiteltiin uuden järjestelmäympäristön lisäksi yhtiön IT-infrastruktuurin harmonisointia. Toteutustavaksi valittiin Nutanix-teknologialla toteutettu Enterprise Cloud. SSAB päätyi Enterprise Cloud -ratkaisuun sen tarjoaman joustavuuden, luotettavuuden sekä kustannustehokkuuden takia.

Katso tallenne

24.10.2019

9.00

Moderni työkyvyn johtaminen – tekoäly tuli mukaan

Sairauseläkkeet ovat kääntyneet Suomessa yllättäen nousuun, siitä kertovat uusimmat tilastot vuosilta 2017 – 2018. Nousuun vaikuttavat erityisesti nuorempiin ikäluokkiin painottuvat mielenterveyden häiriöt. Tämä ilmiö osaltaan vahvistaa sen, että työkyvyn ylläpidossa ei tulla valmiiksi koskaan, ja uusia keinoja työkyvyn turvaamiseksi on haettava jatkuvasti. Tällä hetkellä työkyvyn kehittäminen digitaalisesti keskittyy vahvasti prosessien automatisointiin, tiedolla johtamiseen ja tekoälyn hyödyntämiseen.

Kuuntele tallenne

26.9.2019

9.00

Paranna asiakaskokemusta ketterästi mobiilisovelluksella – case BE Group

Kohtuullisen pienillä ja helpoilla toimintatapojen muutoksilla sekä kevyillä (mobiili)sovelluksilla voidaan saavuttaa suuriakin hyötyjä, kuten asiakaskokemuksen parantuminen, palvelun nopeutuminen tai sisäisen työn vähentyminen ja kustannussäästö. Rakensimme asiakkaallemme BE Groupille mobiilisovelluksen, joka mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon saamisen asiakkaan tilauksesta ja sen tilasta. Nyt nämä tärkeät tiedot kulkevat kätevästi aina mukana – sovelluksen avulla asiakaskokemus sekä -tyytyväisyys ovat parantuneet.

Kuuntele tallenne