Turvaamme yrityksesi tietoja oikein mitoitetulla varmistusratkaisulla

Hoidatko varmistuksiasi itse – miksi? Siirrä varmistusten hallinta Soforin osaaviin käsiin. Meillä on hyvät tietotaidot markkinoilla johtaviin teknologiatarjojien tuotteisiin. Meiltä saat luotettavan varmistuksen yrityksen tiedoille sekä helpon ja nopean palautuksen tiedostoille itsepalveluportaalista.

Voimme hallita varmistuksia riippumatta siitä missä ne sijaitsevat – omassa konesalissa, 3. osapuolen salissa, meillä tai julkipilvessä. Palvelu toimii tarvittaessa 24/7 suomeksi ja englanniksi. Palveluun sisältyy 3 kk muuttomaton (immutable) backup.

Oletko kohdannut näitä haasteita?

Työläs ylläpito

Backupin hallinta ja valvonta vievät aikaa

Lisenssoinnin muutokset

Alati muuttuvat lisenssoinnin säännöt aihettavat harmaita hiuksia ja hankaloittavat näkymää tulevaisuuteen

Paras teknologia minulle?

Monen eri toimittajan viidakosta vaikea löytää sitä itselle parhaiten sopivaa vaihtoehtoa

Oikein mitoitetulla varmistusratkaisulla saat turvan yrityksen datalle

Kenelle soitat, kun tiedosto pitäisi palauttaa? Toivottavasti et kenellekään, sillä mielestämme yksittäisten tiedostojen palautuksen pitäisi olla helppoa ja nopeaa. Soforin data varmistupalvelu hoitaa tämän ja paljon enemmän puolestasi.

Paraskin IT-ympäristö vaatii huolenpitoa ja lopulta uusimistakin. Soforin data varmistusratkaisu siirtää backupien hallinnan ja valvonnan päivystyksellemme.

Asiantuntijamme ja palvelupäällikkömme ovat aina tavoitettavissasi. Vakioiduista palvelutasoistamme voit valita tarpeitasi vastaavan: pelkästä valvonnasta ympärivuorokautiseen tukeen taatuilla 15 minuutin reagointiajalla ja kahdentoista tunnin ratkaisuajalla.

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Miksi Sofor olisi yrityspilvikumppanisi?

Sofor on yksi harvoja IT-asiantuntijoita, joilta saat palvelua suomeksi ja englanniksi ympäri vuorokauden. Ylläpidämme asiakkaidemme tuotantokriittisiä teollisuuden järjestelmiä kolmella mantereella.

Siitä huolimatta emme ole vain IT-asiantuntijoita: palvelumme lähtee aina liiketoimintasi tarpeista. Olemassaolomme tarkoitus on vapauttaa aikaasi toimintaasi, joten lähdemme myös IT-alustojen – yksittäisten palvelinten tai kokonaisen yrityspilven – rakentamisessa liikkeelle siitä mitä liiketoimintasi todella tarvitsee.

Varaa tapaaminen

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.