Alansa ammattilaiset IT-organisaationne tukena – suomeksi ympäri vuorokauden

Olemme kokenut ja innovatiivinen IT-palvelutalo, joka sitoutuu takaamaan liiketoimintasi menestyksen ainutlaatuisella otteella. Kumppanuutemme varmistaa korkean käytettävyyden. Tiedämme kuinka tärkeää on, että järjestelmäsi ja palvelusi toimivat luotettavasti ja ovat aina liiketoimintasi käytettävissä.

Hyödynnämme teknologiaa joustavasti. Emme ole vain IT-asiantuntijoita, vaan käytämme ketterästi modernin teknologian tuomia mahdollisuuksia. Rakennamme liiketoimintanne tarpeisiin sopivat ratkaisut, olipa tarpeesi pilvipalveluissa tai digitaalisessa muutoksessa.

Oletko kohdannut näitä haasteita?

Työläs ylläpito

Palvelinten, verkon ja virtualisointialustan muutokset, päivitykset ja vikojen korjaus vievät liikaa aikaa.

Osaajien riittävyys

Voitko taata vikojen korjaukselle muutaman tunnin vasteajan myös iltaisin, viikonloppuisin ja lomakaudella?

Elinkaaren hallinta

Koko IT-alustan tarpeiden määrittely, toteutustavan valinta, rakentaminen, ylläpito ja aikanaan siirtyminen uuteen ovat harvoin kohdattavia tehtäviä, joissa ammattilaisen apu on tarpeen.

Kattavat hallintapalvelut liiketoimintasi turvaksi

Kenelle soitat, kun palvelimesi ei vastaa? Toivottavasti et kenellekään, sillä mielestämme yrityspilven valvonnan, häiriöiden korjauksen ja päivitysten pitäisi olla osaavan toimittajan tehtävä. Soforin hallintapalvelu hoitaa nämä puolestasi.

Paraskin IT-ympäristö vaatii huolenpitoa ja lopulta uusimistakin. Soforin hallinta siirtää palvelinten, verkkojen tai koko yrityspilven toiminnan ja kapasiteetin riittävyyden valvonnan päivystyksellemme. Palvelumme sisältää myös käyttöjärjestelmän ja virtualisointialustan päivitykset sekä halutessasi varmuuskopioinnin.

Asiantuntijamme ja palvelupäällikkömme ovat aina tavoitettavissasi. Vakioiduista palvelutasoistamme voit valita tarpeitasi vastaavan: pelkästä valvonnasta ympärivuorokautiseen tukeen taatuilla 15 minuutin reagointiajalla ja kahdentoista tunnin ratkaisuajalla.

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Miksi Sofor olisi yrityspilvikumppanisi?

Sofor on yksi harvoja IT-asiantuntijoita, joilta saat palvelua suomeksi ja englanniksi ympäri vuorokauden. Ylläpidämme asiakkaidemme tuotantokriittisiä teollisuuden järjestelmiä kolmella mantereella.

Siitä huolimatta emme ole vain IT-asiantuntijoita: palvelumme lähtee aina liiketoimintasi tarpeista. Olemassaolomme tarkoitus on vapauttaa aikaasi toimintaasi, joten lähdemme myös IT-alustojen – yksittäisten palvelinten tai kokonaisen yrityspilven – rakentamisessa liikkeelle siitä mitä liiketoimintasi todella tarvitsee.

Varaa tapaaminen

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.