Sofor

Merkittävät muutokset tarvitsevat taustalleen Sofor-joukot.

Merkittävät muutokset tarvitsevat taustalleen Sofor-joukot.

Kukaan ei menesty yksinään. Päästäkseen huipulle on noustava monta pientä askelta. Kun vuorten valloittajat paistattelevat jalustalla, harva muistaa kantajia ja huoltojoukkoja. Tiedämme sen tunteen. Sillä kun asiakkaamme kurkottavat tähtiin ja tekevät tulevaisuutta, me hymyilemme taustalla. Uskomme että kunnianhimoisimmat strategiat tehokkuuden ja vastuullisuuden saavuttamiseksi eivät kaadu rohkeuden ja ideoiden puutteeseen, vaan osaamisen puutteeseen. Puhujia kyllä riittää, mutta asialle omistautuneet tekijät ovat harvassa.

Taistelukenttämme on toimintatapojen ja -prosessien konkreettinen optimointi ja melkein mitkään digitalisaation tarjoamat keinot eivät ole meille vieraita. Erityisen hyviä olemme tekemään ennennäkemättömiä asioita, isoja ihmeitä. Olemme erikoisjoukko, joka suorittaa vaivihkaa alan vaativimmat tehtävät täsmällisesti, joustavasti ja tinkimättömällä asenteella. Kunnolla tehtäessä uskomme älyn voittoon.

Tunnetko firmamme? Ai et. Hyvä.

ASIAKKAAMME TUNNET.

”Sofor oli alusta pitäen luonteva keskustelukumppani, josta näkyi halu ja kyky ymmärtää asiakkaan tarve ja tarjota siihen mukautettua palvelua.”

Kuisma Holstikko, Service Manager, Common IT Services, Valmet

Lue kuinka autoimme Valmetia

Miksi Sofor?

sofor

Älykkäästi

Näemme maailman, jossa päätöksenteko perustuu älyyn ei arvailuun. Maailman, jossa suorittamisen sijaan keskitytään kehittymiseen. Pian koittaa aika, jossa ihmisten työympäristöt voidaan riisua turhista rutiineista ja vapauttaa aikaa oikeasti tärkeään tekemiseen.

Ja koska näemme maailman, jossa päätöksenteko perustuu älyyn ei arvailuun, perustuu kaikki työmme analytiikalle ja optimoiduille tavoitteille. Inhoamme turhaa työtä ja siksi poistamme sitä sinulta tuntitolkulla. Tämän vuoksi haluaisimme sanoa, että olemme älykkäästi erilainen ja niin olet sinäkin.

sofor

Vastuullisesti

Nykyaikana vastuullisuus ei ole vaihtoehto vaan välttämättömyys. Turvallisuus, tuottavuus, työkyky, terveys, kestävät ratkaisut ja teknologian laaja-alainen hyödyntäminen, ovat meille vastuullisen toiminnan kulmakiviä. Näitä optimoimalla tehdään merkittävimmät resurssien säästöt.

Tämän päivän vastuullisuus tarkoittaa älyn käyttämistä kaikessa tekemisessä, jatkuvaa tiedon keräämistä ja analysointia, sekä loputonta halua tehdä asiat joka päivä vähän paremmin. Meidän mielestämme yhdelläkään yrityksellä tai julkisella toimijalla ei ole varaa sivuuttaa tätä.

sofor

Yhdessä

Muistamme tarujen sankarit, taistelutannerten komentajat. Kansa huokaa kun huippurheilijat parantavat ennätystään sadasosasekunnilla tai kun robotille myönnetään kansalaisuus. Mutta silloin, kun kultaisia mitaleja jaetaan ja pystejä nostellaan, niin kiitospuheessa ensimmäisenä tulee taustatiimi. Kukaan ei menesty yksinään.

Me, jos ketkä tiedämme, että merkittävät muutokset tarvitsevat taustalleen huipputiimin. Suurimman arvostuksemme saavat ryhmäkuvien reunoille jäävät työn sankarit. Vaikka muu maailma keskittyy keulakuviin, me näemme ihmiset heidän takanaan.

Sofor lyhyesti

Soforlaiset

Olemme noin 50 ammattilaisen erikoisjoukko, joka suorittaa vaivihkaa alan vaativimmat tehtävät täsmällisesti, joustavasti ja tinkimättömällä asenteella.

Olemme monen, sinullekin tutun asian näkymättömät taustajoukot.

Sen minkä lupaamme, sen myös teemme.

Historia

Sofor on perustettu vuonna 1991.

Lähes kolmenkymmenen vuoden matkan aikana on tapahtunut vaikka mitä.

Stay tuned. Kerromme pian, missä olemme olleet mukana.

Asiakkaat

Ota yhteyttä

Istutaanko alas ja keskustellaan?

Sami Eerola

Myyntijohtaja

Kutsu meidät

Tarvitset asiantuntijan, et myyjää? Me voimme auttaa, toimialasta riippumatta.

Soita heti Katso yhteystiedot