Automaatiota ja kilpailukykyä parantava toteutus

Tuotamme yksilöllisiä liiketoimintaa parantavia asiakastarpeeseen mukautuvaa sovelluskehitystä. Liiketoiminnan haasteiden ratkaisussa hyödynnämme moderneja automaatiota tukevia ohjelmistoratkaisuja ja –työkaluja sekä tekoälyä. Kaikkiin tehtyihin sovelluksiin liittyy aina sovellusylläpito, mikä takaa ohjelmiston toimivuuden ja kehityksen. 

Sovelluskehityksen ostaminen on turvallista ja nopeaa. Hankkeen alkuvaiheessa suunnittelemme sekä kirkastamme yhteisen tavoitetilan. Näiden avulla luomme helposti ymmärrettävän ja konkreettisen esityksen tavoitellusta lopputuloksesta. 

Oletko kohdannut näitä haasteita?

Kehitys vie aikaa

Nopeutamme hankkeita  sovelluskehitysalustallamme, valmiilla komponenteilla ja konsepteilla. Säästät aikaa kymmenillä prosenteilla verrattuna perinteiseen tapaan toimia.

Lopputulos ei vastaa tahtotilaa

Tutustumme liiketoimintatarpeeseesi, suunnittelemme ratkaisun ja annamme konkreettisen esityksen tavoitetilasta.

Budjetit ylittyvät

Nopeampi tapa kehittää, konkreettinen tahtotila, tarpeesi ymmärtävä tekninen tiimi takaavat budjettien pitävyyden.

Hyödyntämällä olemassa olevia investointeja säästät aikaa ja rahaa

Hyödynnämme mahdollisimman paljon olemassa olevia ydinjärjestelmiäsi. Rikastamme niiden toiminteita ja kevennämme niiden työkuormia ydinjärjestelmiä tukevilla sovellusratkaisuilla. Näin toimittuna aikaisempien investointien elinkaaret jatkuvat parhaimmillaan pitkälle tulevaisuuteen. 

Sovellukset kehitetään moderneilla sovellusalustoilla ja- tekniikoilla, joilla on pitkät elinkaaret ja tuet. Muutokset ovat nopeita ja turvallisia sekä pitkäikäisiä.

Luomalla sovelluksen ydinjärjestelmien ympärille synnytät organisaatioon uudenlaista ketteryyttä sekä turvaat ydinjärjestelmien häiriöttömän toiminnan.

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Miksi Sofor on paras sovelluskehitys kumppani?

Hulluja pohjaalaisia, jotta ku hyvää tekee niin priimaa pukkaa ja kateus pitää ansaita. Kateuden olemme ansainneet erilaistavan osaaminen 30 vuoden kokemuksen kautta Olemme vastaus, kun haet joustavaa ja toimintaasi sitoutuvaa kumppani.

Sovelluskehityksen tarkoitus on säästää aikaasi, jotta sinä voit keskittyä oleelliseen. Ajan säästäminen alkaa ymmärtämällä toimintasi ja parantamalla sitä erilaisin sovelluskehityksen ja automaation keinoin.

Ratkaisuidemme elävät ja mukautuvat muuttavaan maailmaasi. Ylläpidämme sovellustasi ja kehitämme jatkuvasti kumppanuutta tai toimintaamme. Tuomme hyödyt sinun liiketoiminnan kehityksen avuksi, jotta sinä onnistuisit paremmin.

 

Varaa tapaaminen

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.