Hallittua palvelinkapasiteettia Suomesta. Löydämme aina liiketoimintasi tarpeisiin sopivan ratkaisun

Maailma on mennyt pilveen. Ei ole yhdentekevää millaisessa konesalissa liiketoimintasi alustat ovat. Onnettomuuksien ja tavanomaisten kyberuhkien lisäksi tänä päivänä on varauduttava sabotaasiin ja yllättävien tapahtumien välillisiin vaikutuksiin.

Soforin kapasiteettipalvelut tarjoavat yrityksesi kriittisten toimintojen alustaksi vahvasti suojatun kotimaisen konesalin. Meiltä voit vuokrata laskenta- ja tallennuskapasiteettia juuri sen verran kuin tarvitset. Laitteiston skaalaaminen on yhtä helppoa kuin isoissa julkisissa pilvissä, mutta data on lähellä. Siirtoviiveet tai merikaapeleihin takertuvat ankkurit eivät vaikuta päivittäisten palveluiden toimintaan. Kahdennetun yhteytemme ansiosta edes kokonaisen teleoperaattorin yhteyksien lamauttaminen ei katkaisisi toimintaasi.

Asiantuntijamme ja palvelupäällikkömme ovat aina tavoitettavissa. Vakioiduista palvelutasoistamme voit valita tarpeitasi vastaavan: pelkästä valvonnasta ympärivuorokautiseen tukeen taatuilla 15 minuutin reagointiajalla ja 12 tunnin ratkaisuajalla.

Oletko kohdannut näitä haasteita?

Oma konesali on kallis pitää

Oman konesalin päivystys ympäri vuorokauden on suhteettoman kallista, jos kapasiteetin tarve on pieni.

Osaajien riittävyys

Verkkokonfiguraatiot? Virtualisointialusta? Palomuurit? Linux-päivitykset? Backup? Varavoima? Kaikille näille pitäisi löytää vastuuhenkilö.

Kapasiteetin skaalaus

Investoidako heti laitteistoon, jota ehkä tarvitaan joskus myöhemmin, vai ottaako riski kapasiteetin loppumisesta kesken?

Hallittu pilvi turvaa toimintasi

Virtuaalipalvelimet voit vuokrata meiltä tarpeesi mukaisina kokonaisuuksina, ja niiden kokoa voi skaalata vaivattomasti. Hallintapalvelumme on huoleton ratkaisu – asiantuntijamme pitävät palvelimet aina päivitettynä ja huolehtivat kapasiteetin riittävyydestä. Voit myös tilata muutoksia helppokäyttöisestä eDesk-itsepalveluportaalistamme.

Lisenssit niin käyttöjärjestelmiin kuin esimerkiksi SQL-palvelimiin saat kauttamme. Edustamme mm. Microsoftin ja IBM:n tuotteita sekä HCL Dominoa. Palvelimen käyttöjärjestelmäksi voit luonnollisesti valita myös useita Linux-vaihtoehtoja.

Skaalattavuuden ansiosta palvelinsalimme soveltuu myös SaaS-sovellusten tarjoamiseen. Toimintasi kasvaessa lisäkapasiteetti on käytettävissä heti kun sitä tarvitset, ilman katkoa palveluun.  Miksi muistin lisäämisen pitäisi vaatia palvelimen uudelleenkäynnistystä?

Varmuuskopiointi toiseen laitetilaan kuuluu palveluun. Voimme tarjota joko pelkän palvelimen varmuuskopioinnin tai yksittäisten palvelujen räätälöidyn varmistuksen lyhyellä palautusajalla.

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Miksi Sofor olisi yrityspilvikumppanisi?

Sofor on yksi harvoja IT-asiantuntijoita, joilta saat palvelua suomeksi ja englanniksi ympäri vuorokauden. Ylläpidämme asiakkaidemme tuotantokriittisiä teollisuuden järjestelmiä kolmella mantereella.

Kotimainen konesalimme on turvallinen ja erittäin nopea vaihtoehto kansainvälisille pilvipalveluille. Kun tarvitset nopeaa yhteyttä, erittäin nopeaa tallennuskapasiteettia ja tukea suomen kielellä, Sofor on luonteva valinta. Sama päivystyksemme valvoo asiakkaidemme tehtaiden IT-infraa kolmella mantereella, joten reagoimme myös oman konesalimme ongelmiin nopeasti ympäri vuorokauden.

Varaa tapaaminen

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.