Turvallisuusjohtaminen on kokonaisvaltaista työturvallisuuden varmistamista ja haittojen minimointia.Turvallisuusasioiden hoitamiseen kuuluu havainnoinnin lisäksi useita muita prosesseja, joita voidaan johtaa työturvallisuusjärjestelmän avulla. Se voi sisältää niin vaaratilanneilmoitukset, riskien arvioinnin kuin prosesseissa syntyneen datan analyysin.

Toimintatavat ja organisaatiot kuitenkin muuttuvat, siksi johtamisjärjestelmiltä edellytetään ketteryyttä. Itse kukin tunnistaa tilanteen, jossa uusi tapa toimia pitäisi pystyä päivittämään järjestelmään välittömästi, eikä vasta viikkojen tai jopa kuukausien kuluttua. Järjestelmän tulee siis pysyä mukana muutoksissa, eli kun tiedät tarpeet, voit tehdä tarvittavat muutokset heti.

Muunneltavuudella säästät aikaa ja rahaa, ja ennen kaikkea vastaat nopeasti käyttäjien muuttuviin vaatimuksiin. Toisen osan teemana on työturvallisuuden johtamisen parhaiden käytäntöjen lisäksi TAVA® EHQS 2030:n sisältämä Editor-ominaisuus sekä dynaamiset rakenteet. Niiden avulla jokainen voi toteuttaa juuri sellaiset elementit, jotka sopivat oman organisaation tapaan toimia. Nämä ominaisuudet mahdollistavat työturvallisuusprosessien yksilöllisen toteuttamisen ja tehokkaan hallinnan.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Työturvallisuuden johtamisen käytännöt – näin otat ne käyttöön työturvallisuuden johtamisjärjestelmässä
  • Kuinka reagoit organisaation muuttuviin tarpeisiin?
  • TAVA® EHQS 2030:n Editor-ominaisuuden käytön periaatteet, edut ja hyödyt
  • Dynaamiset ominaisuudet, mitä ne tarkoittavat?
  • Esimerkkejä ja tapoja hyödyntää Editori-ominaisuutta työturvallisuuden hallinnassa

Tule mukaan kuulemaan, kuinka voit parantaa työpaikkasi turvallisuutta.

Osallistumalla sarjan webinaareihin saat palvelun kolmen ensimmäisen kuukauden palvelumaksut veloituksetta. (*)

AJANKOHTA: torstaina 30.3. klo 9–9.30

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 30 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarissa asiantuntijana:

Seppo Salo, Director, Corporate Responsibility & Sustainable Works Solutions, Sofor

 

* Hanke aloitettava vuonna 2023. Koskee vain kiinteää kuukausimaksua.