Avoimet työpaikat

Sofor luo älykkäitä työympäristöjä ja vastuullisempaa liiketoimintaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Me olemme ne taustajoukot, jotka takaavat asiakkaidemme toimintatapojen ja prosessien kehityksen aina sovellusten tehokkaammasta hyödyntämisestä tiedon integraatioihin ja analysointiin tarkasti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Sofor pyrkii kehittämään organisaatiotaan ja tukemaan yksittäisiä työntekijöitään oppivana organisaationa. Työn laadun ja kehittämisen taustalla on ajatus jatkuvasta oppimisesta. Tärkeä toimintamalli on tiedon jakaminen ja sisäinen koulutus. Jokaiselle halukkaalle työntekijälle tehdään myös oma kehityssuunnitelma, jota yritys tukee.

Soforin työsuhteissa laatutekijät ovat korostetussa roolissa. Työn ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista tehdään tehtävänkuvan ja roolin rajoittamissa mahdollisuuksissa. Soforin henkilöstöä johdetaan ja hoidetaan avoimesti palvelu- ja valmentavan johtamisen periaatteiden mukaisesti jokaista yksilöä ja persoonaa kunnioittaen. Johtamiseen liittyen hyvä esihenkilötyö ja toimivat ihmissuhteet on se työsuhde-etu, jota tavoitellaan. Palkkataso määräytyy sovitun tehtävänkuvan, kokemuksen ja osaamisen mukaan. Perustana noudatamme Tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta.

Voit hakea meille töihin alla oleviin avoimiin tehtäviin tai lähettämällä avoimen hakemuksen. Jätä avoin hakemus

Tulevia työkavereitasi

Sami Eerola

Vastaan Soforilla myynnistä. Tavoitteenani on aina parantaa asiakkaidemme toimintaa konkreettisilla ratkaisuilla. Työhistoriani on monipuolisesti erilaisten palveluiden konseptoinnissa sekä liiketoimintojen ja myynnin johtamisessa. Tarvitsen tämän vuoden aikana tiimiini muutaman uuden jäsenen. Meidän organisaatioon ei uppoa – jokainen suoritus on tärkeää ja merkittävää. Ota yhteyttä, jos myyntiin liittyvät tehtävät kiinnostavat sinua. Vapaa-ajalla löydät minut perheeni parissa ja judotatamilta.

Sami Eerola

Myyntijohtaja

Seppo Salo

Työskentelen Soforilla liiketoiminnan kehitysjohtajana. Minulla on pitkä kokemus työkyvyn johtamisen prosesseista sekä prosessien sisältämästä tiedosta. Viime aikoina olemme vahvasti panostaneet tiedon hyödyntämiseen analytiikan ja tekoälyn avulla.

Seppo Salo

Johtaja, vastuullisuuden ja kestävän kehityksen ratkaisut

Maria Pohjanvirta

Maria työskentelee projektipäällikkönä. Soforilla työskentelyn aikana hän on ehtinyt olla monessa eri tehtävässä ja roolissa, mikä on esimerkki siitä, että halutessaan työntekijä voi Soforilla edetä uusiin ja vastuullisempiin tehtäviin. Tehtäviä on mahdollista myös vaihtaa mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Maria Pohjanvirta

Manager, Project Management