Ura meillä

Avoimet työpaikat

Voit hakea meille töihin alla oleviin avoimiin tehtäviin tai lähettämällä avoimen hakemuksen. Jätä avoin hakemus

Tulevia työkavereitasi

Sami Eerola

Vastaan Soforilla myynnistä. Tavoitteenani on aina parantaa asiakkaidemme toimintaa konkreettisilla ratkaisuilla. Työhistoriani on monipuolisesti erilaisten palveluiden konseptoinnissa sekä liiketoimintojen ja myynnin johtamisessa. Tarvitsen tämän vuoden aikana tiimiini muutaman uuden jäsenen. Meidän organisaatioon ei uppoa – jokainen suoritus on tärkeää ja merkittävää. Ota yhteyttä, jos myyntiin liittyvät tehtävät kiinnostavat sinua. Vapaa-ajalla löydät minut perheeni parissa ja judotatamilta.

Sami Eerola

Myyntijohtaja

Jukka Pelto-aho

Työskentelen Soforilla sovellusarkkitehtina. Toimenkuvaani kuuluu sovellusten suunnittelua ja toteutusta. Pilvipalvelut tuovat oman mausteensa mukaan, sillä yhä suuremmassa määrin myös infra kuvataan koodilla (infrastructure-as-code). Kaipaamme lisää osaajia tekemään asiakkaille loistavia sovelluksia nykyaikaisilla tekniikoilla. Oli oma osaamisesi .Net, Java tai pilvipuolen osaamista, meiltä löytyy mielenkiintoisia haasteita sinulle. Vapaa-ajalla minut voi löytää taitolentokoneen ohjaimista.

Jukka Pelto-aho

Sovellusarkkitehti

Seppo Salo

Työskentelen Soforilla liiketoiminnan kehitysjohtajana. Minulla on pitkä kokemus työkyvyn johtamisen prosesseista sekä prosessien sisältämästä tiedosta. Viime aikoina olemme vahvasti panostaneet tiedon hyödyntämiseen analytiikan ja tekoälyn avulla.

Seppo Salo

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Maria Pohjanvirta

Maria työskentelee projektipäällikkönä ja toimii myös projektipäällikkötiimin vetäjänä. Soforilla työskentelyn aikana hän on ehtinyt olla monessa eri tehtävässä ja roolissa, mikä on esimerkki siitä, että halutessaan työntekijä voi Soforilla edetä uusiin ja vastuullisempiin tehtäviin. Tehtäviä on mahdollista myös vaihtaa mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Maria Pohjanvirta

Manager, Project Management