Aina käyttövalmis työpöytä millä tahansa laitteella, missä tahansa

Virtuaalityöpöytä tuo sujuvan käyttökokemuksen kevyelläkin päätelaitteella, myös raskasta GPU-laskentaa vaativiin sovelluksiin. Datan tallentaminen konesaliin mahdollistaa turvallisen työskentelyn.

Menestyvä liiketoiminta edellyttää sekä skaalautuvuutta että joustavuutta niin työtapojen kuin työntekopaikankin suhteen.

Useat yritykset käyttävät yhä enemmän ulkopuolisia asiantuntijoita projekteissa saadakseen tarvittavaa osaamista. Yhteisen työtilan jakaminen ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa onnistuu helposti virtuaalityöpöydän avulla. Samankaltainen tilanne ja tarve on myös yritysostojen yhteydessä.

Myös kattava tietoturva on nykypäivänä yhä tärkeämpää.

Virtualisointi mahdollistaa nämä kaikki – sen avulla pystyt toimimaan sekä laite- että paikkariippumattomasti tietoturvaa unohtamatta.

Oletko kohdannut näitä haasteita?

”Eilen se vielä toimi”

Työasemien sovellukset, verkkoasetukset ja tietoturva ovat käyttäjien vastuulla – tai ainakin muokattavissa. Tämä aiheuttaa ongelmia.

BYOD on tätä päivää

Työntekijäsi ja konsulttisi haluavat käyttää omia laitteitaan. Silti haluat pitää ympäristön vakioituna ja tietoturvan hallinnassa.

Raskaat laskentaprosessit

GPU-kiihdytystä tarvitaan 3D-CAD-suunnittelussa, FEM-simuloinnissa ja tekoälymalleissa, mutta tehotyöasemat ovat kalliita.

Virtuaalityöpöytä on aina mukanasi – turvallisesti

Virtuaalityöpöydän käyttäminen on sujuvaa ja turvallista. Työpöytävirtualisoinnissa työpöydän suorittamiseen käytettävä kone on erotettu esittämiseen käytettävästä päätelaitteesta. Näin vaatimatonkin päätelaite kykenee esittämään raskaita sovelluksia, kuten 3D-mallit.

Citrixin HDX-esitysprotokolla on markkinoiden edistynein. Virtuaalityöpydän käyttö on sujuvaa myös WAN-verkkojen yli. Citrix Virtual Apps & Desktops ja Citrix DaaS ovat alustariippumattomia, joten ne toimivat monenlaisissa ympäristöissä. Käyttö on mahdollista omasta konesalista tai pilvestä.

Työpöytiä tuottavat koneet voidaan keskittää fyysisiin tai virtuaalisiin konesaleihin hallinnan ja ylläpidon yksinkertaistamiseksi. Imagepohjainen resurssikoneiden hallinta kykenee tuottamaan suuria määriä lähes identtisiä koneita suuria käyttäjämääriä varten.

Saat tarvittavat työpöydät ja niiden hallinnan Soforilta palveluna

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Miksi juuri me voisimme osata auttaa sinua?

Virtuaalityöpöytä tuo sujuvan käyttökokemuksen kevyelläkin päätelaitteella, myös raskasta GPU-laskentaa vaativiin sovelluksiin. Datan tallentaminen konesaliin mahdollistaa turvallisen työskentelyn.

Soforilla on yli kymmenen vuoden kokemus työpöytävirtualisoinnista ja Citrix-ratkaisujen toimittamisesta.

Sertifioidut asiantuntijamme rakentavat ja ylläpitävät Citrix-ympäristöjä. Usealla heistä on arkkitehtitason sertifiointeja. Joukossa on myös viidesti Suomen parhaana palkittu Citrix-kouluttaja.

Soforilla on osaamista sekä teollisuuden, kaupan että oppilaitosten parissa.

Varaa tapaaminen

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.