Sadat Valmetin insinöörit käyttävät päivittäin suunnittelusovelluksia virtualisoidussa työpöytäympäristössä kehittääkseen ratkaisuja sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. He käyttävät sovelluksia ympäri maailmaa niin Valmetin kuin yhteistyökumppaneiden toimipisteistä sekä kotoa etätyön lisäännyttyä pandemian seurauksena.

Kun laitteistot alkoivat lähestyä käyttöikänsä loppua, Valmet alkoi etsiä ratkaisua, joka tarjoaisi parhaan suorituskyvyn tähän hetkeen sekä helpon skaalautuvuuden myös tulevaa varten – ratkaisun tuli myös tukea Valmetin laajentumistavoitteita.

Ratkaisuksi valittiin Nutanixin HCI-infrastruktuuri – se tukee suunnittelutyökuormia ja Citrixin virtuaalisen työpöydän infrastruktuuria (VDI). Nutanix-teknologian ansiosta sovellusohjelmistot ovat käytettävämpiä ja suorituskykyisempiä, mikä lisää tuottavuutta. Valmet voi nyt lisätä kapasiteettia helposti ja häiriöittä.

Valmet on kokenut Nutanix-teknologian käytön erittäin myönteisenä. Erityisesti skaalautuvuus helpottaa tilanteissa, kun käyttötarve kasvaa.

Tule webinaariin kuulemaan lisää projektista ja mitä uutta HCI-maailmaan kuuluu.

Webinaarissa käydään läpi:

  • Case Valmet – IT-infran uudistaminen HCI-teknologialla ja opit projektista
  • Nutanix lyhyesti sovellus- ja työpöytävirtualisoinnissa
  • Askelmerkit HCI-projektin aloittamiseen

Lopuksi vastaamme kysymyksiinne.

AJANKOHTA: torstaina 31.3 klo 9.00

Katso tallenne

Saat rekisteröidyttyäsi sähköpostiisi webinaarilinkin ja kalenterikutsun. Webinaarin kesto on noin tunti ja se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

 

Webinaarin puhujat:

Rami Varis, Key Account Manager, Sofor

Panu Korkiatupa, Client Solution Architect, Sofor

Travis Nolen, Enterprise Account Manager, Nutanix