Sovellusten modernisointi ja elinkaaripalvelut

Pidennämme tärkeiden sovellusten käyttöikää muuttuvien tarpeiden mukaan

Takaamme toimintakyvyn uudistusta tarvitseville sovelluksille ja turvaamme liiketoiminnan jatkuvuuden kustannustehokkaasti

Nykyiset sovellukset voivat olla käytettävyydeltään ja teknologisesti vanhanaikaisia, jolloin tarvitaan modernisointia.  Investoinnit uusiin sovelluksiin ovat kalliita. Poistuvien sovelluksien data pitää voida hyödyntää jatkossa.

Tarjoamme ymmärrystä ja osaamista tärkeimpien sovellusten tuen mahdollistamiseksi ja turvallisen ympäristön ylläpitämiseksi.

Missiomme on sovelluksen elinkaaren jatkaminen ja harkitun suunnitelmallinen uudistaminen.

Jatkuvuus antaa sovellukselle lisää aikaa ja hyödyntää jo kertaalleen tehdyn investoinnin.  Aikaa jää myös uuden investoinnille.

Oletko kohdannut näitä haasteita?

Käytettävyyden parantaminen

Tehdään sovellukseen uusi käyttöliittymä, joka nopeuttaa ja helpottaa tekemistä sekä tukee älypuhelimen käyttöä.

Ohjelmiston teknologian uudistaminen

Ohjelmisto on edelleen hyvin toimiva ja tärkeä, mutta sen teknologia-alusta ei ole enää tuettu ja valmista tuotetta ei ole saatavilla tai ne ovat kalliita johtuen esimerkiksi lisenssimaksuista.

Arkistointi ja datan hyödyntäminen jatkossa

Tarvitaan pääsy käytöstä poistettavan ohjelmiston tietoihin, jotka ovat hyödyllisiä ja tärkeitä mm. tiedon säilytysajoille asetettujen vaatimusten vuoksi. Datan hyödyntäminen uudessa sovelluksessa.

Vältä kallis uudistamisprojekti modernisoimalla ja pidennä kustannustehokkaasti sovellusten elinkaarta sekä käytettävyyttä

Sovellukseen voidaan tehdä uusi käyttöliittymä, jolla saadaan koko ohjelmiston käytettävyys uudelle tasolle ja tuotua mobiilikäytettävyyttä.

Ohjelmistoon kehitetään sen toimintaa täydentäviä ominaisuuksia, jotka pidentävät sen käyttöikää ja parannetaan sen tietoturvaa vastaamaan jatkuvasti lisääntyviin ja kehittyviin tietoturvauhkiin.

Asiakkaidemme saamia hyötyjä

Miksi Sofor on hyvä kumppani toteuttamaan sovellusten elinkaaripalveluita?

Soforilla on pitkä tausta sekä varttuneiden että modernien teknologioiden kanssa toimimisesta. Meillä on laaja kokemus eri toimialojen ratkaisuista, niiden kehittämisestä, uudistamisesta, ylläpidosta ja tuesta.

Tarjoamme avuksesi erilaisissa asiakashaasteissa kouliintuneita liiketoimintalähtöisiä teknologian asiantuntijoita, jotka pystyvät soveltamaan kokemustaan ja osaamistaan tarpeittesi ratkaisemisessa. Yhteistyön perustana on asiakaslähtöinen palvelu, jossa huomioimme erityistarpeesi.

Varaa tapaaminen

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.