Tässä webinaarissa pureudutaan ajankohtaiseen tietoon työturvallisuudesta yhdessä Tapaturmavakuutuskeskuksen tutkimusyksikön johtajan Mika Tynkkysen kanssa.

Tapaturmavakuutuskeskuksessa (TVK) ylläpidetään tilastoja vakuutusyhtiöiden korvaamista työtapatumista ja ammattitaudeista sekä tutkitaan vakavia työpaikkatapaturmia. Dataa analysoidaan ja jalostetaan tietämykseksi ja raportoidaan TVK:n julkaisusarjoissa, TOT-raporteissa ja työpaikkakuolemat.fi -palvelussa.

Tutustumme tilaisuudessamme TVK:n analyysitoiminnan ajankohtaisimpiin tuotoksiin ja pohdimme niiden perusteella työturvallisuuden kansallista tilannekuvaa.

Keskustelemme myös, näkyvätkö yhteiskunnan uudet ilmiöt kuten korona tai työn tekemisen tapojen muuttuminen työturvallisuustilanteessa. Elämmekö työturvallisuudessakin poikkeuksellisia aikoja?

Seppo Salo käy myös lyhyesti läpi, miten työturvallisuuden johtamisjärjestelmä TAVA EHQS 2030 on teknologialtaan täysin uudistettu, ja miten se antaa mahdollisuuden hyödyntää kehittynyttä analytiikkaa ja tekoälymenetelmiä työturvallisuuden johtamisessa.

Voit tehdä aiheesta kysymyksiä, vastaamme niihin webinaarin aikana tai olemme sinuun yhteydessä myöhemmin.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan.

AJANKOHTA: tiistaina 21.9 klo 9.00

Katso tallenne

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Webinaarissa keskustelemassa:

Mika Tynkkynen, Johtaja, Tapaturmavakuutuskeskus
Seppo Salo, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Sofor