BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. Sillä on noin 650 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Puolassa.

BE Group halusi ottaa selvää tekoälyn tarjoamista mahdollisuuksista ja päätyi tekemään yhdessä Soforin kanssa tarkasti rajatun hankkeen, jossa tekoälyn hyödyt osoitettiin konkreettisesti.

Projektissa luotiin asiakaskohtainen AI-SaaS malli, jossa BE Groupin tarvetta vasten luotu tekoälyalgoritmi käsittelee automaattisesti tietoa paikallistaen taustalla asioita. Sofor loi myös erillisen analysointikäyttöliittymän, jonka avulla BE Group voi tarkastella tekoälyn löytämiä ilmiöitä ja yhdistää ne yrityksen strategisiin tavoitteisiin.

Projektissa hyödynnettiin BE Groupin olemassa olevaa tietoa, järjestelmiä ja lisenssejä. Nyt heillä on käytössä ratkaisu, joka tuottaa päivittäin tekoälyn analysoimaa tietoa ja auttaa matkalla kohti maailman turvallisinta metallitukkuria.

Tule mukaan webinaariin, jossa käymme läpi tehtyä projektia:

  • BE Group lyhyesti
  • Ensimmäiset askeleet tekoälyn hyödyntämiseen – miten hanke valittiin?
  • Mitä projektissa tehtiin?
  • Projektin hyödyt
  • Mitä projektissa opittiin & suositukset muille

AJANKOHTA: torstaina 26.11. klo 9

Katso tallenne

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille.Ilmoittaudu mukaan, vaikka et pystyisikään osallistumaan live-tilaisuuteen. Webinaari tallennetaan ja katseluohjeet lähetetään kaikille ilmoittautuneille webinaarin jälkeen.

Webinaarissa ovat mukana:

Tero Virtainlahti, IT Operations Manager, BE Group Oy Ab

Tuomas Lepola, Senior Data Scientist, Sofor

Jouni Harjumäki, Data Scientist, Sofor

Sami Eerola, Myyntijohtaja, Sofor