Tiedolla johtamisesta on puhuttu jo vuosia, mutta ratkaiseva askel on antanut odottaa itseään. Soforille tiedolla johtaminen on aivan jotakin muuta kuin perinteiset menneisyyden raportit, toki sijansa niilläkin. Mielestämme tekoälyn vastausten pitää olla tässä, nyt ja heti! Tekoälyn tulee oikeasti tarjota lisätietoa, ohjata, avustaa, ehdottaa toimintamalleja ja hoitaa rutiinitoimet ihmisen puolesta.   

Sofor kehittää työturvallisuuteen liittyvää ARCA-tekoälyä (Automated Root Cause Analysis), joka oheistoiminnallisuuksineen pureutuu asiakkaan omaan dataan. Tämä data ei ole julkisesti toimivan ChatGPT:n käytössä lainkaan. ARCA-analyysin lopputuloksia voidaan arvioida ChatGPT:n toiminnallisuuksilla, ja näin Pandoran lipas vain odottaa avaajaansa!   

Juurisyyanalyysin tavoitteena on löytää ja rajata työtapaturman todennäköisimmät taustatekijät. Näin rajalliset resurssit voidaan kohdentaa oikein, nopeuttaa prosessia merkittävästi, ja tehdä korjaavat toimenpiteet vaikuttavasti. Ratkaisukokonaisuuteen liittyy myös ilmiöanalyysi, jonka tuloksia voidaan hyödyntää laajasti.  

Webinaarissa käymme läpi:

  • ARCA-tekoälyratkaisu ja juurisyyanalyysi – mitä ne ovat?
  • ChatGPT työturvallisuudessa
  • Mitä hyötyä saat yhdistämällä ARCA:n ja ChatGPT:n?

Tervetuloa mukaan keskustelemaan.

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 30 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille.

Webinaarissa asiantuntijana:

Seppo Salo, Director, Corporate Responsibility & Sustainable Works Solutions, Sofor

Ella Lindstedt, HR Specialist, Sofor