Tapahtumat avainsanalla: Modernit infraratkaisut

Tulevat

Menneet

10.6.2020

9.00

Uudista IT-infrastruktuuri Nutanix Enterprise Cloud -ratkaisun avulla

Digitalisoituvassa maailmassa IT:n rooli on olla liiketoiminnan kehityksen mahdollistaja ja tukija. Tämä edellyttää liiketoimintatarpeiden ymmärtämistä sekä uudenlaisia teknisiä ratkaisuja, että ketteryyttä niiden toteuttamiseen.

Katso tallenne

4.6.2020

9.00

Ota kaikki irti Citrix-investoinnistasi – saat Citrixiltä paljon enemmän

Etätyö kotona, tuottavuuden säilyttäminen ja henkilöstön tukeminen ovat monien mielessä päällimmäisenä tällä hetkellä. Citrix toimittaa kaikki etätyöhön tarvittavat resurssit.

Katso tallenne

15.4.2020

9.00

Case Valmet – henkilö-, laite- ja paikkariippumaton toimintamalli varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden

Tällä hetkellä työnteko ja työskentelymallit ovat suuressa murroksessa. Tule mukaan webinaariimme, jossa keskustelemme Valmetin kanssa, miten Valmet on virtualisoinnin avulla ratkaissut suunnittelutyön haasteita ja kehittänyt muutosnopeutta sekä tehokuutta globaalisti.

Katso tallenne

30.1.2020

9.00

Case Oulun Digi: päätelaitteiden hallinointi Citrix Endpoint Management -ratkaisulla

Tule mukaan webinaariimme, jossa tutustumme mielenkiintoisen casen avulla nykyaikaiseen päätelaitteiden hallintaratkaisuun ja sen tuomiin hyötyihin.

Katso tallenne

25.11.2019

9.00

Citrix Workspace – modernilla työtilalla lisää tehokkuutta

Nykypäivän IT-ympäristöt ovat monimutkaisia – työntekijät odottavat niiltä kuitenkin samaa joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä kuin omilta laitteiltaan. Ota kanssamme seuraava askel kohti digitaalista muutosta. Anna meidän näyttää sinulle, että digitaalisen työtilan ansiosta sovellusten ja tiedon käyttö on turvallista ja helppoa, ja tapahtuu yhden rajapinnan kautta. Näin työskentely on yhä älykkäämpää ja nopeampaa. Yritykselle tämä lisää tuottavuutta ja sitoutuneisuutta.

Katso tallenne

31.10.2019

14.00

IT-infran uudistaminen HCI-teknologialla – case SSAB

Teräsvalmistaja SSAB teki mittavan IT-uudistuksen, jolla tavoiteltiin uuden järjestelmäympäristön lisäksi yhtiön IT-infrastruktuurin harmonisointia. Toteutustavaksi valittiin Nutanix-teknologialla toteutettu Enterprise Cloud. SSAB päätyi Enterprise Cloud -ratkaisuun sen tarjoaman joustavuuden, luotettavuuden sekä kustannustehokkuuden takia.

Katso tallenne