Webinaari 6.3: Tekoäly lisää ennakoitavuutta turvallisuusjohtamiseen

09.02.2018

Tule mukaan ilmaiseen webinaariimme

Tekoäly lisää ennakoitavuutta turvallisuusjohtamiseen

Työturvallisuutta edistetään oppimalla tapahtumista ja luomalla niistä ennakointia parantavia malleja. Tällä hetkellä tätä työtä tukeva raportointi keskittyy usein valmiiksi asennettuihin arvoihin tai sanavalintoihin.

Kehittyneiden tekoälymenetelmien avulla analytiikkaa voidaan laajentaa kaikkiin kirjoitettuihin tapahtumakuvauksiin ja vapaaseen tekstiin. Näin hyödynnettävän tiedon määrä moninkertaistuu. Lisäksi voidaan löytää yhteyksiä, jotka jäävät ihmiseltä havaitsematta.

Tällaiset älykkäät menetelmät avaavat merkittävästi paremman näköalan kullekin toimijalle tyypillisten tapahtumien rakenteeseen, uudenlaiseen ennakointiin ja tiedolla johtamiseen.

Tuloksena saavutetaan tuntuvia hyötyjä – vähennetään tapaturmia, saavutetaan merkittäviä säästöjä sekä parannetaan yrityskuvaa.

Käymme webinaarissa läpi:

  • Turvallisuusjohtamisen nykytilaa
  • Miten voit hyödyntää tekoälyä jo nyt turvallisuusjohtamisessa?
  • Miksi Outokumpu ja SSAB kiinnostuivat tekoälystä turvallisuusjohtamisessa?
  • Esimerkkejä työturvallisuusdatan analyysistä IBM Watsonin avulla

AJANKOHTA: tiistai 06.03. klo 9.00.

Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan live-webinaariin.

KUUNTELE WEBINAARIN TALLENNE

Osallistumalla tähän verkkokoulutukseen sallit, että kirjaamme tarvittaessa ajankohdan, aiheen ja osallistumisesi asiakastietojärjestelmäämme. Voit erikseen pyytää tämän rekisterimerkinnän poistamista lähettämällä pyynnön koulutuksen järjestäjälle. GoToWebinar-palveluntarjoaja LogMeIn Inc. kerää henkilörekisteritietoina samat tiedot oman palvelunsa asiakasrekisteriinsä. Sofor ei voi toimia sen rekisterinpitäjänä, koska se ei ole GDPR-asetuksen eikä Suomen henkilötietolain mukainen järjestelmä.

Asiantuntijoina:

 

 

Kirsti Laurila, Head of Analytics

 

 

 

 

 

Seppo Salo, Director, Business Development