Liiketoimintamaailman jatkuvassa muutoksessa perinteiset ERP-järjestelmät ovat olleet luotettavia työkaluja laajojen liiketoimintaprosessien hallinnassa ja tiedon keskittämisessä. Ne tarjoavat standardiratkaisut useisiin yleisiin tehtäviin, kuten taloushallintoon, henkilöstöhallintoon ja varastonhallintaan.

Aiempien investointien käytön laajentaminen

Kuitenkin, yhden koon ratkaisut eivät aina sovi jokaiseen yrityksen tarpeeseen. Me käytämme erilaisia ratkaisuja, kuten Low Code -ratkaisuja ja Fast Track -ratkaisuja, jotka täydentävät perinteisiä ERP-järjestelmiä ja muita ydinjärjestelmiä tarjoten joustavia ja nopeita ratkaisuja vastaamaan yritysten erityistarpeisiin.

Resurssien kohdentaminen

Low Code -ratkaisut mahdollistavat nopean sovelluskehityksen vähäisemmällä koodausvaivalla. Tämä on erityisen hyödyllistä organisaatioille, jotka tarvitsevat nopeaa reagointia markkinoiden muutoksiin. Ne tarjoavat joustavan tavan mukautua liiketoiminnan vaatimuksiin ilman syvää ohjelmointitaitoa.

Fast Track -ratkaisut, yhdistettynä tekoälyyn, tuovat automaation ja älykkyyden päätöksentekoon. Esimerkiksi älykkäät hinnoittelumallit optimoivat marginaaleja ja vastaavat eri yksiköiden tarpeisiin nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Tämä tekoälyn tarjoama älykkyys ei ainoastaan nopeuta päätöksentekoa, vaan myös lisää päätösten tarkkuutta ja kohdentaa resursseja entistä tehokkaammin.

Ydinjärjestelmien käyttöiän pidentäminen

Tämä lähestymistapa antaa mahdollisuuden harkita erilaisia tapoja tehdä asioita paremmin ja tehokkaammin. Kun perinteiset ydinjärjestelmät eivät riitä vastaamaan kaikkiin tarpeisiin, liiketoimintaratkaisujen täydentäminen uusilla tavoilla saattaa olla avain menestykseen. Yhdistämällä tekoälyä hyödyntävät ratkaisut ydinjärjestelmiin, yritykset voivat kasvattaa aiempien investointiensa käyttöikää ja luoda uusia mahdollisuuksia palvella omia asiakkaitaan entistä paremmin ja kilpailukykyisemmin.

Terveisin,

Petri

jutteluhetki kanssani

Kirjoittaja

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *