Uudistuvat internet-sivustomme kertovat sekä ohjelmistokehityksestä että pilviratkaisuista uuden teemamme – Vapautamme aikaa – alla.

Pilviratkaisumme koostuvat kotimaisesta pilvestä, eli omasta kapasiteettipalvelustamme, yrityspilven hallintapalveluista ja varmistuspalveluista. Näiden lisäksi toimitamme Citrix-palveluita maailmanlaajuisesti.

Mitä ohjelmistokehityksessä tarkoittaa, ”Vapautamme aikaa”?

Uusien teknologioiden ja automaatioiden avulla pyrimme vapauttamaan aikaa ja tehostamaan toimintaa.

Ratkaisut ovat nykyaikaisia ja ne tarvitsevat taakseen nykyaikaiset palvelut, joko yksityisestä pilvestä tai julkipilvestä.

Tekoälyavusteiset ratkaisut

Palveluntarjoajilla tekoälyn pitäisi olla jo ydinosaamista, enkä nyt tarkoita pelkästään generatiivista tekoälyä vaan koko skaalaa, mitä tekoälytermin alle voidaan kuvata. Tekoäly yhdistettynä ohjelmistokehitykseen tarjoaa helposti hankittavia ja turvallisia konsepteja eri toimialojen funktioihin.

Ratkaisujen tulee olla tuottavuutta parantavia ja mitattavia. Hyvä kumppani auttaa optimoimaan tarpeita ja resursseja. Yhtenä suuntaviivana tulee olla skaalautuvat ja helposti integroitavat kokonaisuudet.

Ylläpito

Tekoälyavusteinen sovellusten ylläpito on edelleen samaa teemaa, kuin mistä puhutaan, mutta se on jäänyt jostain syystä taka-alalle. Tottakai tuotantoon viedyissä sovelluksissa tarvitaan taustalle ammattimainen ylläpitotiimi.

Vapautamme aikaa myös itseltämme, kun käytämme uusia työkaluja koosteisiin dokumenteista, käytännöistä ja parhaista malleista. Ylläpidossa säästetty aika palvelee molempia osapuolia. Kehittäjät voivat keskittyä olennaiseen, kun rutiinit hoituvat automaattisesti.

 

Miten tekoälyavusteisista ratkaisuista pääsee nopeiten hyötymään?

Hyvä palveluntarjoaja kertoo selkeästi miten kannattaa lähteä liikkeelle ja mitä pitää ottaa huomioon. Kuka tekee, mitä tekee ja missä palvelua ajetaan. Mieti, mitkä prosessit voisivat hyötyä automatisoinnista ja älykkäämmästä päätöksen teosta. Kouluta omaa henkilöstöäsi tekoälyn perusteisiin. Huolehdi, että tekoälyratkaisut noudattavat tietosuojasäännöksiä ja varmista että tiedot ovat turvassa. Tutki pilvialustat, jotka tarjoavat tarpeisiin tarvittavia komponentteja. Kokeile pienimuotoisesti ja iteroi ratkaisuja. Mittaa niiden vaikutusta liiketoimintaan ja pyydä toimittajalta tarvittavia muutoksia.

Lopuksi, älä pelkää tekoälyä, se on mahdollisuus, ei uhka. Vapauta aikaa ja tee liiketoiminnastasi älykkäämpää.

Terveisin,

Petri

jutteluhetki kanssani

Kirjoittaja

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *