Azure Operointi

Ei pelkästään infraa, vaan myös liiketoimintaa

Autamme käyttämään Azurea tehokkaasti

Operointi on tapa hallinnoida ja ylläpitää Azure-pilvipalveluiden tehokasta käyttöä. 

Autamme sinua hyödyntämään tehokkaasti Azuren tarjoamia palveluita. Ratkaisemme erilaisia ongelmatilanteita, joita saattaa syntyä pilvipalveluiden käytössä. Näin luomme sinulle lisäarvoa ja tukea Azuren käyttöön.

Asiantuntijamme auttavat optimoimaan Azuren käyttöä, ja näin saavutat Azurelle asettamasi tavoiteet nopeammin ja tehokkaammin.

Ei pelkästään infraa, vaan myös liiketoimintaa

Autamme sinua määrittämään Azureen tarvittavat palvelut ja ratkaisut. Saat jatkuvaa neuvontaa ja tukea Azureen liittyvissä kysymyksissä ja haasteissa. Olemme myös mukana tekemässä palvelukehitystä, mikä parantaa organisaatiosi osaamista ja tehokasta Azuren käyttöä. Autamme myös ylläpitämään ja kehittämään governance-mallia​.

Tukenasi on ammattitaitoinen ja luotettava asiantuntijoiden tukiorganisaatio. Luomme laadukkaita ja mukautettavia ratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi. 

Miten tuemme liiketoimintaa Azuressa?

  • Mahdollistaa liiketoiminnan skaalautumisen: Azurella on laaja valikoima palveluita ja työkaluja, jotka auttavat liiketoimintaa skaalautumaan tarpeiden mukaan. 
  • Tarjoaa turvallisen pilvialustan: Azure tarjoaa turvallisen pilvialustan, joka auttaa suojelemaan liiketoimintaa ja sen tietoja. Azure sisältää monia turvatoimia, kuten salaus, kaksivaiheinen todennus ja roolipohjaiset pääsyoikeudet, jotka auttavat suojaamaan liiketoimintaa potentiaalisilta uhilta.
  • Auttaa säästämään aikaa ja rahaa: Azurella on useita työkaluja ja palveluita, jotka auttavat säästämään aikaa ja rahaa liiketoiminnassa. 
  • Tarjoaa luotettavan ja skaalautuvan infrastruktuurin: Azure tarjoaa luotettavan ja skaalautuvan infrastruktuurin, joka auttaa tukemaan liiketoimintaa. Azurella on useita datacentereitä ympäri maailmaa, joten voit valita sijainnin, joka sopii parhaiten liiketoiminnallesi.
  • Auttaa kehittämään ja toimittamaan sovelluksia nopeammin: Azurella on useita työkaluja ja palveluita, jotka auttavat kehittämään ja toimittamaan sovelluksia nopeammin. 

Haluan tästä lisätietoa

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.