Digitalisaatio ja robotiikka

Mahdollistamme muutoksen.

Miksi Sofor?

Mitä teemme?

Luomme uutta, modernisoimme vanhaa ja ylläpidämme olemassa olevaa koko sovelluksen elinkaaren ajan, jotta sinä saat mitattavaa hyötyä liiketoiminnastasi.

Miksi teemme?

Digitalisaation maailmassa taistelut voitetaan yksilöllisillä toimintamalleilla.

Modernisoimalla sovelluksia ja optimoimalla liiketoimintaprosesseja saat monenlaisia hyötyjä, kuten uuteen siirtyminen hallitusti, tulevien muutosten ennakointi, virheiden ja manuaalisten työvaiheiden vähentyminen, hallittavat ja selkeät kokonaisuudet, jatkuva kehitys ja turvallinen ylläpito, kustannustehokkuus, toiminnan tehostaminen sekä parempi käyttäjäkokemus asiakkaallesi.

Voit aina liittää ratkaisuihin mukaan sovellusylläpidon, tekoälyn ja hybridipilvipalvelut. Lisäksi saat prosessi-, robotiikka- ja tekoälyosaamisen samasta paikasta kartoituksesta tuotantoon. Etkö ole varma, miten tai mitkä palvelumme voisivat tehostaa liiketoimintaasi?

Kukaan ei menesty yksinään. Siksi me Soforilla autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisun.

sofor

TURVALLISUUS

Valmis ohjelmointikehys nykyaikaisiin sovelluksiin luo turvallisuutta.

sofor

NOPEUS

Ketterät devops-mallit takaavat nopean muutoksen.

sofor

KETTERYYS

Monipuolinen palvelunhallinta varmistaa turvallisen ja ketterän omistamisen.

HUS-alueen lähes tuhat osastonhoitajaa voivat helposti tarkastaa mitkä kaikki laitteet heillä on käytössään. Tämän työvälineen avulla kohdataan kentän tarpeet.

Mika Päivärinta, Tekninen johtaja, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS)

Lue kuinka autoimme HUSia

Voisiko Sofor auttaa teitä?

Soforin erikoisjoukot ovat valmiina sinua varten. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka rakennamme toimivan kokonaisuuden juuri teille!

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö