Äly, synergia ja innovaatio

Älykkyys yhdistää meidät.

Miksi Sofor?

Mitä teemme?

Autamme sinua siirtymään kohti uutta ja olemaan älykkäästi erilainen kanssamme.

Miksi teemme?

Äly, synergia ja innovaatio tarkoittaa meille sitä, että autamme sinua siirtymään kohti uutta ja rakentamaan kilpailuetuja, joilla voitetaan tiukimmatkin taistelut.

Autamme luomaan sekä ylläpitämään juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan yksilöllisen kokonaisuuden modernisoimalla keskeiset liiketoimintasovelluksesi nopeasti ja tehokkaasti devopsien avulla. Ainutlaatuisen sovelluskehitysympäristömme avulla saat mitattavaa hyötyä liiketoimintaasi ja automatisoit eri työvaiheita. Näin sinulle ja tiimillesi jää enemmän aikaa luovuudelle ja liiketoiminnan kehittämiselle. Integroimme tekoälyn sisään erilaisiin prosesseihin, sovelluksiin ja infran hallintaan. Tehostamme työnkulkuja, kun järjestelmämme oppivat koko ajan tehdyistä ratkaisuista ja vähitellen emme paitsi automatisoi, vaan myös ennakoimme päätökset käyttäjän puolesta.

Merkittävät muutokset ja menestyvät yritykset tarvisevat taustalleen huipputiimin. Meidän tehtävämme on olla taustalla häärivä erikoisjoukko, jotta sinä pääset loistamaan omassa kilpailukentässäsi. Et välttämättä tunne meitä, mutta tunnet takuulla asiakkaamme, sillä moni heistä on jo nyt omassa kategoriassaan Suomen tai jopa maailman paras tekijä.  Tuotamme todetusti jopa miljoonasäästöjä, tuottavuusloikkia ja parempaa asiakas- sekä henkilöstötyytyväisyyttä. Tulevissa muutoksissa mukana pysyminen ja onnistuminen vaatii yrityksiltä uudenlaista osaamista ja kumppanuuksia. Monet asiakkaistamme haluavat olla maailman parhaita omalla toimialallaan. Me Soforilla osaltamme autamme heitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Haluatko sinä olla maailman paras? Jos haluat, autamme mielellämme.

sofor

KUSTANNUSSÄÄSTÖT

sofor

ASIAKAS- JA HENKILÖSTÖTYYTYVÄISYYS

sofor

INNOVATIIVISUUS

“Olimme pitkään hakeneet tapaa hyödyntää tekoälyä omassa arjessamme. Soforin analytiikkatyöpaja-konsepti oli meille helpoin tapa siirtyä sanoista tekoihin. Työturvallisuusdatan hyödyntäminen oli todella vaivatonta ja helppoa. Samalla saimme paljon ymmärrystä siitä, mihin muuhun AI SaaS -ratkaisua voisi soveltaa.”

TERO VIRTAINLAHTI, IT Operations Manager, BE Group

Lue kuinka autoimme BE Groupia

Voisiko Sofor auttaa teitä?

Soforin erikoisjoukot ovat valmiina sinua varten. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka rakennamme toimivan kokonaisuuden juuri teille!

Sami Eerola

Myyntijohtaja