Hei kaikki,

Kuten huomaatte, niin me olemme muuttuneet. Emme hyppää täysin tuntemattomaan, sillä olemmehan toteuttaneet älykkäästi erilailla juuri tätä jo vuosikymmeniä. Nyt haluamme tuoda kaiken keskelle sen, että vapautamme aikaa.

 

Kokeneena toimijana olemme ymmärtäneet, että ratkaisujemme merkittävin hyöty asiakkaille on ajan säästäminen. Säästäminen nimenomaan siihen, mikä on tärkeintä asiakkaan kilpailuedun kannalta. 

Me olemme olleet auttamassa ihmisiä, yrityksiä ja yhteisöjä vapauttamaan aikaansa maailmassa, jossa kaikki kilpailevat yhä enemmän huomiostamme häiriten keskittymistämme oleelliseen. Ympäröivä maailma muuttuu ja menestyvä liiketoiminta edellyttää yhä älykkäämpiä työkaluja ja ratkaisuja. Iso osa ihmisten ajasta on vaarassa kulua asioiden tekemiseen, jotka eivät välttämättä inspiroi heitä.

Vapauttamalla aikaa todella tärkeille asioille, olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan enemmän.

 


Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja, jotka aidosti vapauttavat aikaa. Jatkamme työtä tekoälyn ja työtapojen muutoksen ytimessä sekä tulemme laajentamaan ratkaisujemme vaikuttavuutta. Haluamme olla markkinoiden paras tässä muutoksessa. Muutoksemme perustuu yksinkertaiseen tarjoamaan, jonka jokainen osa-alue auttaa vapauttamaan aikaa tärkeimmille asioille. Tehtävämme on selkeä: teemme liiketoiminnastanne automaattista ja laadukasta, jotta teillä on enemmän aikaa keskittyä olennaiseen.

Ystävällisin terveisin,

Sofor Oy

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *