Sofor on toteuttamassa historiansa merkittävintä tuotekehityshanketta, jonka lopputuloksena syntyy täysin uudistunut ja kansainväliseen käyttöön sopiva TAVA® EHQS 2030 -järjestelmä.

Soforin tavoitteena on uudistetulla järjestelmällä vastata niin kotimaiseen kuin kansainväliseen kilpailuun koskien yritysten kokonaisvaltaista riskien hallintaa ja vastuullista liiketoiminnan johtamista.

Yritysten haasteina ovat henkilöstön työkyvyn ja turvallisuuden varmistamisen lisäksi ympäristöä sekä energian käyttöä koskevat kysymykset. Yhä tiukentuvan kokonaisuuden hallintaa vaikeuttavat usein sirpaleiset järjestelmät ja erityisesti datan merkittävä alikäyttö.

Soforin TAVA® EHQS 2030 tarjoaa yhtenäisen ja käyttäjäystävällisen kanavan, joka tekoälyä hyödyntäen tuottaa ratkaisevasti paremman tilannekuvan vähentäen samalla manuaalista työtä. Lopputuloksena on turvallinen yhteiskuntavastuunsa kantava työpaikka.

Kehityshanke on vaiheistettu kestämään noin kolme vuotta, sen viimeinen kolmannes on juuri käynnistynyt.

Health-osio on siirretty tuotantokäyttöön helmikuussa 2020Safetyn uusimmat osat valmistuvat vuoden 2021 lopullaEnvironment ja Quality -osioiden erityispiirteet julkaistaan vuoden 2022 aikana.

Pilvinatiivi järjestelmä rakentuu Health-vaiheessa toteutetulle alustalle, jolle lisätään muiden pääosien tarvitsemat moduulit.  Mobiili käyttö on saumaton osa kokonaisuutta.

Nykyaikaisilla sovellusteknologioilla toteutettu yhtenäinen rakenne tarjoaa varsin monia etuja. Asiakas voi esimerkiksi  Editor-työkalulla itsenäisesti tuottaa uusia moduuleja sovitettuina täysin omiin tarpeisiinsa. Valmiiden lomakkeiden dynaamiset osiot ovat myös asiakkaan muokattavissa, jolloin yrityskohtaiset sisällöt ja prosessit edelleen tarkentuvat. Nämä ominaisuudet antavat joustavuutta ja alentavat elinkaarikustannuksia merkittävästi.

Tekoälyllä on järjestelmässä hyvin keskeinen rooli, ja modernin tietorakenteen yhtenäisyyttä hyödynnetään sen käytössä. Analytiikka, ennusteet ja prosessien käynnistäminen voidaan perustaa asiakaskohtaisen datan sisältöön välttäen datan siiloutumisesta johtuvat ongelmat.

Uuden version myötä Sofor on tuomassa aivan uusia innovatiivisia toiminnallisuuksia työturvallisuuden parantamiseen, josta kerromme lisää tuotteen versiojulkistusten yhteydessä.

Lue lisää palvelusta.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Kirjoittaja

Seppo Salo

Johtaja, vastuullisuuden ja kestävän kehityksen ratkaisut

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *