Oletko halunnut osallistua webinaariin, mutta aikataulullisesti se on ollut mahdotonta?

Vai oletko löytänyt mielenkiintoisen aiheen vasta sen jälkeen, kun webinaari on jo pidetty? Ei hätää, sillä On-Demand webinaarit tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan!

 

 

Se toimii kuin perinteinen webinaari, mutta sen suuri etu on joustavuus.

Sen sijaan että sinun täytyisi sitoutua tiettyyn kellonaikaan, voit katsella On-Demand webinaaria missä ja milloin tahansa, olit sitten töissä, kotona tai matkalla. On-Demand webinaarit ovat loistava tapa hyödyntää webinaarien tarjoamaa tietoa ja oppimista, ilman aikataulurajoituksia. Ne tarjoavat joustavuutta ja mukautuvat sinun kiireiseen aikatauluusi. Olipa kyseessä sitten uusien taitojen oppiminen, alan trendien seuraaminen tai vain uuden tiedon omaksuminen, On-Demand webinaarit mahdollistavat sen helposti ja vaivattomasti.

 

Miten tämä käytännössä toimii?

Yksinkertaista! Kun rekisteröidyt On-Demand webinaariin, saat pääsyn tapahtumaan, joka on katsottavissa heti. Voit katsella sitä välittömästi tai tallentaa sen myöhempää katselua varten. Tämä antaa sinulle täydellisen vapauden päättää, milloin ja miten haluat sitä katsella.

Lisäksi On-Demand webinaareissa voit lähettää kysymyksiä chatin kautta. Näin voit saada vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja syventää ymmärrystäsi käsitellyistä aiheista.

 

 

Ne ovat ratkaisu kiireisen arjen haasteisiin, tarjoten joustavuutta ja mahdollisuuden oppia juuri silloin kun sinulle sopii parhaiten.

 

Joten miksi odottaa seuraavaa aikataulutettua webinaaria?

Tutustu On-Demand webinaareihin tänään ja ota ensimmäinen askel kohti joustavampaa ja mukavampaa oppimiskokemusta!

 

Ystävällisin terveisin,

Sofor Oy

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *