Tehokas hyperkonvergenssi-ratkaisu auttaa Valmetin insinöörejä vastaamaan kasvavaan kysyntään.

 

Sadat Valmetin insinöörit käyttävät päivittäin suunnittelusovelluksia virtualisoidussa työpöytäympäristössä kehittääkseen ainutlaatuisia ratkaisuja sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. He käyttävät sovelluksia Valmetin toimipisteistä eri puolilta maailmaa, yhteistyökumppaneiden toimipisteistä ja kotoa käsin – etätyö on lisääntynyt voimakkaasti COVID-19-pandemian seurauksena.

Kun laitteistot alkoivat lähestyä käyttöikänsä loppua, alkoi Valmet etsimään ratkaisua, joka tarjoaisi parhaan suorituskyvyn tähän hetkeen, helpon skaalautuvuuden tulevaa varten ja joka pystyisi myös tukemaan Valmetin laajentumistavoitteita.

Ratkaisut

  • Nutanix HCI
  • Nutanix Files
  • Nutanix Prism Central

Nutanixin hyperkonvergoidun infrastruktuurin (HCI) klusterin käyttöönotto tukemaan suunnittelutyökuormia ja Citrixin virtuaalisen työpöydän infrastruktuuria (VDI) helpotti laajentumista. Valmet voi nyt lisätä kapasiteettia helposti ja häiriöittä, mikä auttaa sitä hyödyntämään nopeasti kasvumahdollisuuksia. Nutanix-teknologian ansiosta sovellusohjelmistot ovat käytettävämpiä ja suorituskykyisempiä ja tämä lisää tuottavuutta.

 

Kokemuksemme Nutanix-teknologiasta on ollut toistaiseksi erittäin myönteinen. Se on suunniteltu yksinkertaiseen skaalautumiseen, mikä on todella hyödyllistä, kun käyttötarve lisääntyy tai meillä on uusi käyttötapaus. Nutanixin avulla voimme maksimoida sijoituksemme tuoton varmistamalla korkean resurssien käytön.

Nutanixin ja Soforin ansiosta meillä on nyt käytössämme vikasietoinen korkean käytettävyyden suunnittelualusta.

Kuisma Holstikko, Service Manager, Common IT Services, Valmet Technologies, Inc.:

—————————————————————————————————————————————————-

Tässä Valmetin casessa pääsimme kehittämään heille tärkeää keskitettyä sovellusten virtualisointialustaa. Valmetin liiketoiminta sai projektin tuloksena ympäristön, jonka vikasietoisuus, suorituskyky, tietoturva ja skaalautuvuus nousivat uudelle tasolle. Olemme ylpeitä, että Valmet luotti Soforin osaamiseen heille näin merkityksellisessä hankkeessa. Uskomme, että toteuttamamme ratkaisu täyttää asiakkaan liiketoiminnan tarpeet vuosiksi eteenpäin.

Rami Varis, Key Account Manager, Sofor

Lue lisää projektista (englanniksi Nutanix.com)

Valmet Unlocks Seamless Scalability to Support Corporate Growth