Sovellusmodernisointi

Sovellusmodernisointi kilpailukyvyn tukena

Miksi modernisoida olemassa olevia sovelluksia?

SaaS-sovellukset eivät sovi kaikkiin tarpeisiin. Ne saattavat olla rajoitettuja toiminnallisuuksiltaan tai ne eivät täytä asiakastarpeita. Lisäksi voi olla tapauksia, missä jokin erityinen teknologinen tarve tai tietoturva-alue rajaa mahdollisuuden hyödyntää SaaS-sovelluksia.

Tällöin on järkevämpää modernisoida olemassa oleva järjestelmä.

Sovellusmodernisointi tarkoittaa vanhojen sovellusten päivittämistä nykyaikaisiksi ja joustaviksi. Tavoitteena on parantaa sovellusten suorituskykyä, turvallisuutta ja ylläpidettävyyttä, sekä mahdollistaa uusien teknologioiden hyödyntäminen.

Modernisoimalla nykyinen sovellus voi myös säästää aikaa ja rahaa. Modernisoinnissa olemassa oleva sovellus päivittyy ja parantuu. Modernisoinnin yhteydessä varmistetaan, että sovellus on sekä standardien mukainen että yhteensopiva asiakkaan toimintamalleihin. Tuloksena asiakkaan ei tarvitse muokata toimintatapojaan sopeutuakseen valmiiseen sovellukseen.

 

Sovellusmodernisoinnin edut

Parempi skaalautuvuus ja suorituskyky: Vanhat sovellukset saattavat olla rajoitettuja suorituskyvyn tai skaalautuvuuden suhteen, mikä voi johtaa ongelmiin, kun yritys kasvaa tai käyttäjämäärä kasvaa. Modernisoimalla sovelluksia yritykset voivat ottaa käyttöön uusia teknologioita, kuten pilvipalveluita, jotka tarjoavat paremman skaalautuvuuden ja suorituskyvyn.

Kustannussäästöjä: Vanhat sovellukset voivat vaatia huomattavia ylläpitokustannuksia ja käyttää vanhentuneita tai epäluotettavia teknologioita, mikä voi lisätä turvallisuusriskiä ja hidastaa kehitystä. Modernisoimalla sovelluksia yritykset voivat säästää kustannuksia ja aikaa, kun uusia teknologioita ja modernimpia kehitysmenetelmiä otetaan käyttöön.

Parempia käyttökokemuksia: Vanhat sovellukset eivät välttämättä vastaa nykyajan käyttökokemusstandardeja, mikä voi johtaa käyttäjien tyytymättömyyteen ja heikentyneeseen liiketoiminnan suorituskykyyn. Modernisoimalla sovelluksia yritykset voivat tarjota paremman käyttökokemuksen ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Turvallisuutta: Vanhat sovellukset voivat olla alttiita tietoturvariskeille ja tietojen menetyksille. Modernisoimalla sovelluksia yritykset voivat päivittää turvallisuusominaisuuksiaan ja vähentää tietoturvariskejä.

Joustavuutta: Vanhat sovellukset voivat olla rajoittavia liiketoiminnan tarpeiden suhteen. Modernisoimalla sovelluksia yritykset voivat rakentaa joustavampia sovelluksia, jotka vastaavat paremmin liiketoiminnan tarpeisiin ja mahdollistavat uusien ominaisuuksien ja toimintojen nopeamman käyttöönoton.

Yhteenvetona sovellusten modernisointi voi auttaa asiakasyritystä pysymään kilpailukykyisenä, tarjota paremman käyttökokemuksen, säästää kustannuksia, parantaa suorituskykyä ja lisätä tietoturvaa.

Haluan tästä lisätietoa

Petri Salo

Avainasiakaspäällikkö

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.