Sovellus- ja työpöytävirtualisointi

Mahdollista ketterät ja joustavat työskentelyratkaisut

Miksi virtualisoida?

Vaikka lähes kaikki yritykset haluavat siirtyä kohti moderneja työskentelytapoja, tehdään työtä vielä monessa yrityksessä perinteisillä legacy-sovelluksilla. Ne voivat olla hankalia käyttää tai eivät ole yhteensopivia uusien järjestelmien ja työskentelytapojen kanssa.

Sovellusten ja työpöytien virtualisointipalvelu tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Yhdessä Soforin kanssa mahdollistat perinteisten sovelluksien muuttamisen vastamaan modernien työskentelytapojen vaatimuksia. Virtualisoinnin avulla pystyt toimimaan helposti laite- ja paikkariippumattomasti.

Sovellus- ja työpöytävirtualisoinnissa sovelluksen tai työpöydän suorittamiseen käytettävä kone on erotettu esittämiseen käytettävästä päätelaitteesta. Sovelluksen tai työpöydän käyttöliittymä kuljetetaan päätelaitteeseen esitysprotokollan avulla. Päätelaite kykenee esittämään sovelluksia, joiden suorittaminen päätelaitteen resursseilla olisi mahdotonta. Citrixin HDX-protokolla on markkinoiden edistynein.

Sovelluksia ja työpöytiä tuottavat koneet voidaan keskittää fyysisiin tai virtuaalisiin konesaleihin hallinnan ja ylläpidon yksinkertaistamiseksi. Citrix Virtual Apps & Desktops / Citrix DaaS tukee useita virtualisointiratkaisuja ja pilvipalveluita. Imagepohjainen resurssikoneiden hallinta kykenee tuottamaan suuria määriä lähes identtisiä koneita suuria käyttäjämääriä varten.

Hyödyt lyhyesti

• Ketterä ja joustava työskentely
• Kustannussäästöt
• Tietoturva
• Ylläpidon helppous
• Helppo käyttöönotto

Miksi Sofor on sinulle oikea kumppani?

Tukenasi on 24/7 -palveluita tuottava ITIL-prosessien mukaisesti toimiva asiantuntijaorganisaatio, joka ymmärtää yrityksesi liiketoiminnan tarpeet ja pystyy tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat yksilöllisiä tavoitteita. Toimimme aina yhteisesti sovittujen mallien mukaisesti. Osaamme tunnistaa ongelmanne ja tarjota siihen parhaan ratkaisun.

Kumppanina olemme avoimia ja läpinäkyviä. Tiiviissä yhteystyössä kanssamme saavutat asettamasi tavoitteet.

Haluan tästä lisätietoa

Rami Varis

Avainasiakaspäällikkö

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.