Modernit infraratkaisut

Rakennamme voittamattomia infraratkaisuja.

Miksi Sofor?

Mitä teemme?

Luomme yksilöllisten asiakastarpeiden mukaisia infraratkaisuja.

Miksi teemme?

Suunnitteletko esimerkiksi vanhentuneen infran uudistamista, sovellusten virtualisointia tai parempien ratkaisujen löytämistä erilaisiin liiketoiminnallisiin haasteisiin? Me varmistamme kriittisten sovellusten toimivuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden – nyt ja tulevaisuudessa.

Hybridipilvi ja -ratkaisut ovat tulevaisuutta palveluiden sijaitessa niille sopivassa paikassa hajautettuna. Me teemme hybridiratkaisuihin siirtymisen ja omistamisen sinulle helpoksi. Autamme sinua myös nostamaan tuottavuutta muuttamalla työn paikka- ja päätelaiteriippumattomaksi. Soforin erikoisjoukot takaavat sen, että rajatun asiakasmäärän ansiosta voimme palvella sinua ensiluokkaisesti ja varmistaa, että saat Soforin asiantuntijan käyttöösi aina supportista lähtien. Mikään infrahaaste ei ole meille voittamaton, sillä olemme tottuneet ratkaisemaan vaativatkin haasteet globaalilla tasolla ja lokaalilla standardilla. Autamme kehittämään kanssasi paitsi voittamattomia infraratkaisuja, myös koko liiketoimintaa ja sitä kautta sinä säästät rutkasti aikaa, rahaa ja turhaa työtä.

Ai et tunne meitä? Hyvä. Asiakkaamme tunnet.

sofor

ASIANTUNTIJUUS

sofor

JOUSTAVUUS

sofor

ASIAKASLÄHTÖISYYS

”Valitsimme projektin toteuttajaksi Soforin ensisijaisesti odotettavissa olevan palvelun laadun perusteella. Sofor oli alusta pitäen luonteva keskustelukumppani, josta näkyi halu ja kyky ymmärtää asiakkaan tarve ja tarjota siihen mukautettua palvelua!”

Kuisma Holstikko, Service Manager, Common IT Services, Valmet

Lue kuinka autoimme Valmetia

Voisiko Sofor auttaa teitä?

Soforin erikoisjoukot ovat valmiina sinua varten. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka rakennamme toimivan kokonaisuuden juuri teille!

Rami Varis

Avainasiakaspäällikkö