Citrix yhdistää luomansa teknologian avustamana ihmiset, organisaatiot ja resurssit tietoturvallisesti toisiinsa ajasta, paikasta ja käytettävissä olevasta infrastruktuurista riippumatta.

Kaikki päätelaitteet, sovellukset, käyttöjärjestelmät, verkot, pilvet ja palvelinvirtualisointialustat ovat tuettuina, jolloin asiakkaat voivat täysimääräisesti hyödyntää jo tehtyjä ICT-investointejaan.

Sovellus- ja työasemavirtualisointi, mobiilisovellus ja –laitehallinta, tiedostojenjakelu, tietoliikenneverkot sekä analytiikkapalvelut muodostavat Citrixin palvelujen ja ratkaisujen ytimen.

Sofor on panostanut Citrix-osaamiseen ja -palvelukykyyn läpi koko organisaation ja se on tuottanut tulosta: Sofor on nyt kultatason Citrix-partneri sekä Specialist virtualisoinnissa. Specialist-status edellyttää sekä vaativan näyttökokeen läpäisemistä että asiakasreferenssejä virtualisoinnissa.

”Citrix on Soforille strateginen kumppani. Heidän ratkaisuillaan olemme pystyneet mullistamaan perinteisiä toimintatapoja teollisuudessa, esimerkkinä suunnittelutyön tehostaminen. Virtualisointi mahdollistaa modernit työtavat ja talon ulkopuolisten suunnittelijoiden käytön tietoturvasta tinkimättä”, toteaa Soforin myyntijohtaja Sami Eerola.