Ylpeydellä voimme ilmoittaa, että olemme nousseet Nutanix-osaamisen kärkeen saavuttamalla Nutanix Partner Elevate -ohjelman korkeimman eli Nutanix Champion Reseller -tason. Tämä merkitsee sekä syvällistä ja laajaa teknistä osaamista että todennettua kykyä toimittaa laajoja yrityspilviratkaisuja Nutanixin teknologialla. Kumppanuusohjelma mittaa pääasiassa teknisen osaamisen tasoa mutta myös toimitettujen kauppojen volyymiä. 

Entistä parempi tuki ja toimituskyky

Nutanixin hyperkonvergenssiratkaisu yhdistää palvelimet, tallennuslaitteet, verkot ja virtualisointialustan yhdeksi hallittavaksi ja vikasietoiseksi kokonaisuudeksi. Soforin hallintapalvelun tuella Nutanixin yrityspilvi on skaalautuva, toimintavarma ja kustannustehokas kokonaisuus. Nyt saavutettu Nutanix Champion Reseller -taso merkitsee entistäkin parempaa tukea ja toimituskykyä. 

Kasvun tiellä

Jatkamme vahvaa kasvuamme sekä Nutanixin käyttäjänä että toimittajana. Sertifioitu osaamisemme ja suomen kielellä saatava ympärivuorokautinen tuki tekevät Soforista ainutlaatuisen IT-infrastruktuurin ja hallintapalvelujen toimittajan.  

Ystävällisin terveisin,

Sofor Oy

Lue uutinen uudistuneesta soforista 

 

Ota yhteyttä

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *