Vuosi 2023 on alkanut erittäin positiivisissa merkeissä.

Soforin yli 30 vuoden historiassa tapahtui iso muutos, kun toinen pääomistajista luopui omistuksestaan ja tilalle tuli Virta Kasvusijoitus.

Lieneekö omistajuudella merkitystä siihen, että liiketoiminta kasvoi ensimmäisen vuosipuoliskon aikana huimat 83% edelliseen vuoteen verrattuna ja kannattavuus parani merkittävästi. Suurin kasvu on tapahtunut infrapalveluissa (asiakkaan yrityspilven ja datan hallinta sekä asiakkaiden IT-infran ylläpito 24/7). Tällä palvelualueella myös kansainvälisen liiketoiminnan kehitys on saanut vauhdikkaan startin.

Toisaalta myös sovelluskehityksen AI-ratkaisut ovat avanneet aivan uusia mahdollisuuksia yhä älykkäämpien ratkaisujen toimittamiseen asiakkaillemme.

Myös loppuvuosi näyttää hyvälle, sillä elokuun alussa viime vuoden liikevaihto tuli ylitetyksi. Soforilaisten halu auttaa asiakkaitaan liiketoiminnassaan sekä pitkäaikainen yhteistyö asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa antavat hyvän pohjan tulevalle kasvulle.

Uuden omistajan mukaantulo on antanut lisävauhtia kasvusuunnitelmille. Uutta henkilökuntaa rekrytoidaan koko ajan. Myös uuden toimitusjohtajan tehtävään ollaan hakemassa sopivaa henkilöä. Olen toiminut toimitusjohtajan tehtävässä koko yrityksen toiminnan ajan ja nyt on aika siirtyä operatiivisesta toiminnasta enemmän strategisen puolen tehtäviin ja mahdollistamaan tulevaa kasvua.

Suunnitelmamme on palkata merkittävästi uutta henkilökuntaa ja toisaalta uuden strategian myötä yritys on hakemassa kasvua myös epäorgaanisen kasvun kautta.

Nyt avoimena olevat tehtävät löytyvät täältä Ura meillä – Sofor ja toimitusjohtajan haku Toimitusjohtaja – Sofor – Henrico.

 

Hyvää ja menestyksellistä loppuvuotta 2023!

Jukka-Pekka Sorvisto

toimitusjohtaja

 

 

Jukka-Pekka Sorvisto

Toimitusjohtaja

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *