Sofor Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Jarno Kekäläinen, joka aloittaa tehtävässään 1.12.2023. Kekäläinen on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran Telialla eri tehtävissä, missä hän on viimeksi toiminut Telia Inmics-Nebulan toimitusjohtajana. Kekäläisellä on pitkä kokemus IT-alalta, ja hän on ollut mukana hoitamassa muun muassa Telian ja Soneran fuusiota, johtanut operaatioita sekä rakentanut sovellusrobotiikkaa, tekoälyä ja koneoppimista hyödyntäviä toimintoja. Viimeiset neljä vuotta hän johti IT-liiketoimintaa laitteiden, tietoturvan ja pilvipalveluiden saralla ja kansainvälisti yhtiön Euroopan laajuiseksi toimijaksi.

”On hienoa päästä osaksi Sofor-perhettä. Soforin maine markkinoilla tunnetaan laadukkaana, ketteränä ja uskaliaana yrityksenä, jolla on kunniakas polku takanaan. Olen otettu siitä luottamuksesta, että pääsen yhdessä henkilöstön kanssa luotsaamaan Soforia seuraavalle kasvutaipaleelle. Soforilla on vahva perusta, josta voimme ponnistaa ja olemme läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Olemme se asiakkaan luottopakki, johon he voivat aina tukeutua keskittyessään siihen heille tärkeimpään, eli omiin asiakkaisiinsa. Enemmän aikaa sille, mikä todella merkitsee”, kertoo Kekäläinen.

Yhtiön pitkäaikainen toimitusjohtaja, Jukka-Pekka Sorvisto, siirtyy sivuun toimitusjohtajan tehtävästä jääden edelleen hallituksen jäseneksi sekä jatkaa sovituissa operatiivisissa tehtävissä.

”Olemme innoissamme siitä, että Jarno Kekäläinen liittyy tiimiimme. Jukka-Pekka Sorvisto on rakentanut vuosien aikana Soforiin vahvaa asiantuntijuutta ja korkeaa asiakaspalveluhenkeä. Jarnolla on erittäin mittava kokemus ja osaaminen toimialalta, jonka turvin voimme kehittää Soforia edelleen eteenpäin ja tarjota korkeatasoisia palveluita kasvavalle asiakaskunnallemme”, kertoo Sofor Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Möttönen.

Sofor Oy:n uuden toimitusjohtajan nimitys on merkittävä askel yrityksen laajemmassa kasvustrategiassa. Tavoite on saada merkittävää kasvua lähivuosien aikana, pyrkiä vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin ja vahvistamaan asemaamme alalla. Yhtiö uskoo vahvasti, että Jarno Kekäläinen tuo mukanaan innovatiivisia ideoita ja strategisia taitoja, jotka auttavat Sofor Oy:tä saavuttamaan sen tulevaisuuden tavoitteet.

 

Lisätietoja:

Marko Möttönen

Hallituksen puheenjohtaja

+358 40 520 0128

 

Jarno Kekäläinen

Toimitusjohtaja

+358 40 838 4960

 

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *