Konfiguraattori tehostaa myyntivaihetta 

Nopeuttaakseen tarjousten tekoa ja jakaakseen työkuormaa myyjien ja suunnittelijoiden kesken, on Grundfos kehittänyt yhdessä Sofor Oy:n kanssa tarjous- ja hinnoittelutyökalun, ISM2020-tuotekonfiguraattorin. Tuotekonfiguraattorin uusi versio on ollut jo jonkin aikaa käytössä Suomessa ja nyt käyttö se otetaan käyttöön myös Etelä-Amerikkassa.

ISM2020 on tuotantoyksikön sovellusinsinöörien ja myyjien käyttämä työkalu. Sen avulla tehdään karkea suunnittelu pumppaamolle ja saadaan sille hinta. 

Tuotekonfiguraattori on välttämätön osa myyjän arkea yli 20 maayhtiössä.  

Konfiguraattori helpottaa pumppaamon suunnittelua ja säästää myös huomattavasti aikaa verrattuna siihen, että suunnittelu tehtäisiin esimerkiksi laskentataulukko-ohjelmiston avulla.  

Konfiguraattorilla saadaan mitoituksen laatua parannettua ja mahdollisia virheitä vähennettyä tai poistettua kokonaan. 

Historiatieto hyötykäyttöön 

Samaa tietoa voi hyödyntää myös laskutuksessa ja jälkimarkkinoinnissa. Järjestelmässä on useamman vuoden ajalta historiatietoa, joka helpottaa huoltotiimin työtä asiakkaiden kanssa. 

Ratkaisu pilvestä – Azure  

Uudessa versiossa on paljon uusia ominaisuuksia, sitä on vaivatonta ylläpitää ja käyttöä voi laajentaa helposti maayhtiöissä. Se on selainkäyttöinen ja alustana on Microsoft Azure -pilvi. Toteutus perustuu Javaan ja Angulariin. 

 

Lue Lisää tuotekonfiguraattorista

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *