Teollisuusyhtiöiden ideat toimiviksi ratkaisuiksi low-coden avulla

Haastattelimme syksyn aikana sataa teollisuuden kehitysjohtajaa tai tietohallinnon edustajaa ja kartoitimme digitalisaatioon liittyviä haasteita ja tarpeita sekä kiinnostusta liiketoimintaa tukevien sovellusten nopeampaan, ketterämpään ja turvallisempaan kehittämiseen.

Näkökulmana oli vähäkoodiset ratkaisut ja niiden tarjoamat mahdollisuudet sekä minkälaista kiinnostusta nämä ratkaisut kohderyhmässä herättävät.

70 % haastatelluista low-code-alustat olivat tuttuja. Toisaalta vastaukset paljastivat, että low-codealustat ovat vielä tuntemattomia noin joka neljännelle.

Microsoft Power Platform on yksi johtavista edelläkävijöistä low-code maailmassa. Sen työkalujen (Power BI, Power Apps, Power Automate ja Power Virtual Agents) avulla voidaan analysoida tietoja, luoda ratkaisuja, automatisoida prosesseja ja luoda virtuaaliedustajia. Nämä työkalut vaativat minimaalista koodausta, mahdollistavat vaivattoman hallinnan ja takaavat vankan suojauksen.

Alla muutama tulos tutkimuksesta. Suurimmat tarpeet liittyvät prosessien edelleen tehostamiseen sekä datan hyödyntämiseen.

Kiinnostaako vähäkoodiset ratkaisut? Katso webinaaritallenne tai kuuntele podcast-jakso aiheeseen liittyen:

Podcast | Mikä on Microsoft Power Platform?

Webinaaritallenne | Microsoft Power Platform projekti – näin lähdet liikkeelle

Webinaaritallenne | Matalankoodin ratkaisut helpottamaan oppilaitosten arkea ja rutiineita

Kirjoittaja

Sami Eerola

Myyntijohtaja

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *