Miksi kannattaa parantaa suunnittelijan työtä?

Soforin tapa mullistaa ja virtualisoida työtavat teollisuusyritysten suunnittelutyössä vapauttaa työntekijöidesi luovuuden käyttöön aivan uudella tavalla. Tämä lisää heidän työtehoaan jopa yli 30 %. Saat siis kolme suunnittelija kahden hinnalla. Haluatko tietää, miten se tehdään?

Me Soforilla ajattelemme, että suunnittelijan tehtävä on ensisijaisesti innovoida tuotteista parempia ja luoda yritykselle kilpailukykyä oman luovan työnsä kautta. Siksi haluammekin parantaa suomalaisen suunnittelijan työntekoa. Uskomme, että suunnittelijan arvo on hänen tekemässään työssä ja sen tuloksissa, eikä työpisteessä tai suunnittelusovelluksessa. Soforin tarjoamien virtuaalisten suunnittelutyöasemien avulla tämä on mahdollista.

Näin voimme auttaa suunnittelijaa onnistumaan paremmin

1. Mahdollistamme luovuuden

Idea voi syntyä missä ja milloin tahansa ja sitä pitää pystyä työstämään heti. Annamme suunnittelijalle mahdollisuuden työskennellä vapaasti, mistä ja milloin hän haluaa. Luovuus ei esiinny parhaiten, mikäli se puetaan kaavamaisuuteen.

2. Poistamme turhat työvaiheet ja tehostamme työn tekemistä

Esimerkiksi väärät versiot synnyttävät väärää työtä. Lisäksi katkot suunnitteluohjelmien käytössä  tai hidas mallien lataaminen ja tallentaminen vähentävät tehokasta työaikaa. Me huolehdimme, että työ sujuu jouhevasti ja katkottomasti. Avullamme useampi suunnittelija voi työstää helposti ja nopeasti samaa mallia ja kaikki myös työstävät aina samaa versiota. Versionhallintasi paranee sekä pienennät huomattavasti riskiä siitä, että teette suunnittelua vanhoilla versioilla.

Miten yrityksesi hyötyy meistä?

Kun luova työ ei keskeydy, ihmisten osaaminen siirtyy suoraan yrityksen hyödyksi. Suunnittelijat luovat yritykselle todellista arvoa, jolla erottaudutaan kilpailijoista.

Avullamme säilytät kontrollin siinä, kenellä on pääsy tämän tärkeän työn tuloksiin. Me turvaamme, etteivät mallit tai työkopiot joudu vääriin käsiin. Näin voit käyttää suunnitteluhankkeissa helposti myös ulkoisia resursseja. Voit hankkia turvallisesti parasta suunnitteluosaamista sieltä, missä sitä on tarjolla. Avullamme parannat mallisuojaa ja tietoturvaa kopiointia vastaan, samalla kun mahdollistat uudenlaisia tapoja käyttää ja hyödyntää suunnitelmia kentällä.

Lisäksi toimintasi joustavuus parantuu, kun voit hyödyntää heti ilman odotteluja uusia päätelaitteita, myös mobiiliyhteyksiä, suunnittelijoidesi työssä.

Ennen kaikkea luot katkottomalla työnteolla tilanteesta riippuen jopa 30 % tehokkuuden nousun suunnittelutyölle, mikä saa taatusti kiitosta myös työntekijöiltä.

Kokeile ja vakuutu – meillä on tarjota valmis testimahdollisuus

Mikäli mahdollista, testaa ratkaisua Proof of Concept (PoC) -ympäristössä, jotta saatte oikeaa tietoa hyötyjen toteutumisesta päätöksenne tueksi. Soforilla on tarjota tällainen testiympäristö, jossa suunnittelua on optimoitu ja testattu Intiasta asti. Ota yhteyttä, niin testataan ratkaisun toimivuus omalle liiketoiminnallesi!

Lue viimeisin asiakastarinamme Valmetilta! – Sofor on ollut menestyksekkäällä yhteistyöllä mahdollistamassa Valmetin Sellu- ja energia -liiketoimintalinjan uudet modernit työtavat ja sujuvan alihankkijaverkoston käytön.

Kirjoittaja

Sami Eerola

Myyntijohtaja

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *