Miten uusi teknologia hyödyttää sinua?

Soforin tapa mullistaa ja virtualisoida työtavat teollisuusyritysten suunnittelutyössä vapauttaa suunnittelijoiden luovuuden käyttöön aivan uudella tavalla ja lisää työtehoa jopa yli 30 %.

Me Soforilla ajattelemme, että suunnittelijan tehtävä on ensisijaisesti innovoida tuotteista parempia ja luoda yritykselle kilpailukykyä oman luovan työnsä kautta. Siksi haluammekin parantaa suomalaisen suunnittelijan työntekoa. Uskomme, että suunnittelijan arvo on hänen tekemässään työssä ja sen tuloksissa, eikä työpisteessä tai suunnittelusovelluksessa.

Soforin tarjoamien virtuaalisten suunnittelutyöasemien avulla tämä on mahdollista. Niiden avulla voit hyödyntää suunnittelijana oman luovuutesi juuri siinä hetkessä, kun se kukoistaa. Työsi ei ole enää sidoksissa työpisteeseesi, vaan luovuuteesi. Miltä kuulostaa?

Näin voimme auttaa sinua onnistumaan paremmin

1. Mahdollistamme luovuuden

Idea voi syntyä missä ja milloin tahansa ja sitä pitää pystyä työstämään heti. Annamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vapaasti, mistä ja milloin haluat. Luovuus ei esiinny parhaiten, mikäli se puetaan kaavamaisuuteen.

2. Keskity olennaiseen

Esimerkiksi väärät versiot synnyttävät väärää työtä. Lisäksi katkot suunnitteluohjelmien käytössä tai hidas mallien lataaminen ja tallentaminen vähentävät tehokasta työaikaa ja katkaisevat luovan ajattelun. Me huolehdimme, että työsi sujuu jouhevasti ja katkottomasti. Avullamme useampi suunnittelija voi työstää helposti ja nopeasti samaa mallia ja kaikki myös työstävät aina samaa versiota. Versionhallinta paranee sekä pienennät huomattavasti riskiä siitä, että teette suunnittelua vanhoilla versioilla.

Miten hyödyt meistä?

Tee työtä silloin, kun haluat, ja siellä, missä ideasi syntyy. Unohda turhat odotusajat ja työskentelyä häiritsevät keskeytykset. Myös eri variaatioiden teko sekä saman mallin suunnittelu usean suunnittelijan toimesta on kanssamme helpompaa ja nopeampaa.

Kokeile ja vakuutu – meillä on tarjota valmis testimahdollisuus

Mikäli mahdollista, testaa ratkaisua Proof of Concept (PoC) -ympäristössä, jotta saatte oikeaa tietoa hyötyjen toteutumisesta päätöksenne tueksi. Soforilla on tarjota tällainen testiympäristö, jossa suunnittelua on optimoitu ja testattu Intiasta asti. Ota yhteyttä, niin testataan ratkaisun toimivuus omalle suunnittelutyöllesi!

Lue asiakastarinamme Valmetilta! – Sofor on ollut menestyksekkäällä yhteistyöllä mahdollistamassa Valmetin Sellu- ja energia -liiketoimintalinjan uudet modernit työtavat ja sujuvan alihankkijaverkoston käytön.

Kirjoittaja

Sami Eerola

Myyntijohtaja

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *