Työkyvyn johtaminen

Hyvä työkyky ja turvallinen työpaikka on jokaisen perusoikeus.

Miksi Sofor?

Mitä teemme?

Autamme rakentamaan parempia ja turvallisempia työpaikkoja.

Miksi teemme?

Tänä päivänä työkyvyn kehittämisessä ja johtamisessa tulisi keskittyä vahvasti tiedolla johtamiseen ja tekoälyn hyödyntämiseen. Miksi? Koska kyseessä ei ole pelkkä kankea raportointijärjestelmä, vaan ennakoiva ja proaktiivinen järjestelmä, joka pystyy tekoälyä hyödyntämällä havaitsemaan varhaisetkin poissaolot ja sitä kautta parantamaan paitsi henkilöstön hyvinvointia, myös tuomaan ennakoivaa säästöä ja monipuolisempaa tietoa yritykselle.

Mielestämme asiakkaan tulee itse pystyä omistamaan työkyky- ja turvallisuusdatansa riippumatta siitä, keiden kanssa niihin liittyviä palveluita kulloinkin tuotetaan. Sinulla on myös oltava mahdollisuus vaihtaa yhteistyökumppaneita menettämättä aikaisemmin luotuja työkyvyn johtamisen prosesseja. Soforin avulla saat käyttöösi työkyvyn johtamiseen järjestelmät, jotka mukautuvat yrityksenne yksilöllisiin tarpeisiin. Tällöin voit tehdä esimerkiksi itse omia yksilöllisiä lomakkeita ja muotoilla siihen liittyviä prosesseja. Jokainen työpaikka on erilainen ja siksi myös työkyvyn johtaminen on yksilöllinen prosessinsa.

Käytössämme on markkinoiden ainoa järjestelmä, jossa ovat mukana työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtamisen kaikki osa-alueet sekä toimivat yhteydet työterveyteen ja vakuutusyhtiöihin. Työkyvyn johtamiseen luotujen tekoälymallien avulla viemme ennakoinnin ja automatisoinnin uudelle tasolle. Hyvä työkyky ja turvallinen työpaikka on jokaisen perusoikeus. Siksi me Soforilla seisomme eturintamassa hyvinvoivien ja turvallisten työpaikkojen puolesta.

sofor

YKSILÖLLISET TOIMINTAMALLIT

sofor

KUSTANNUSSÄÄSTÖT JA TUOTTAVUUDEN PARANEMINEN

sofor

TAVA TEKOÄLYMALLIT LUOVAT AUTOMAATIOTA JA ENNAKOINTIA

Voisiko Sofor auttaa teitä?

Soforin erikoisjoukot ovat valmiina sinua varten. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka rakennamme toimivan kokonaisuuden juuri teille!

Seppo Salo

Johtaja, vastuullisuuden ja kestävän kehityksen ratkaisut