Tekoäly ja robotiikka

Ennakoivaa älykkyyttä liiketoimintasi kehittämiseen.

Miksi Sofor?

Mitä teemme?

Autamme sinua jalostamaan datasta tietoa, jotta ohjaat liiketoimintaa ja päätöksentekoasi tehokkaammin tekoälyn ja analytiikan keinoin.

Miksi teemme?

Onko sinulle kertynyt liiketoiminnastasi paljon erilaista tietoa, mutta et tiedä, mitä tehdä sille tai miten hyödyntää sitä osana liiketoimintaa? Tai saatko lukemattomia tilauksia, asiakaspalautteita tai huoltopyyntöjä päivässä, viikossa tai kuukaudessa, mutta et ehdi lukemaan niitä kaikkia?

Tietoa käsittelevät kaikki, mutta Soforin ratkaisuissa yhdistyvät tavanomaiset tiedot usein alihyödynnettyihin vapaamuotoisiin tietoihin – joita ovat käytännössä kaikki tietojärjestelmiin kertyneet ihmisten kirjoittamat tekstit. Tekoälyn tarkoitus on tehdä manuaaliset vaiheet puolestasi, jotta sinä voit keskittyä siihen tärkeimpään eli liiketoiminnan kehittämiseen.

Kehittynyt analytiikka ja havainnolliset visualisoinnit tekoälyllä rikastettuna auttavat sinua näkemään liiketoimintasi tilan ja ennakoimaan mihin se on menossa, jotta sinä voit keskittyä ohjaamaan toimintaa. Autamme sinua mm. lyhentämään liiketoimintatietojen saantiajat minimiin, koska tekoäly auttaa vähentämään manuaalista työtä ja tukee rutiinitehtäviä, ja mikä olennaista, Soforin mallissa ennen kaikkea osana olemassaolevia järjestelmiäsi.

Etkö ole varma miten voimme auttaa sinua? Erikoisjoukkomme ovat valmiina valitsemaan sopivat välineet ja ratkaisut, joilla datapääomasi laitetaan töihin.

sofor

LÖYDÄ OLEELLINEN TIETO

Tuomme analyyttisiä ja älykkäitä välineitä liiketoiminnan parantamis- ja tehostamiskohteiden löytämiseksi.

sofor

KESKITY IHMISÄLYN KÄYTTÖÖN

Tekoälymme jalostaa datasta tietoa, jonka avulla voit keskittyä oikeasti merkityksellisiin töihin.

sofor

LAITA DATAPÄÄOMA TÖIHIN

Autamme sinua saamaan kaiken irti järjestelmiisi kertyneestä datasta ja siinä piilevästä tiedosta.

”Olimme pitkään hakeneet tapaa hyödyntää tekoälyä omassa arjessamme. Soforin analytiikkatyöpaja-konsepti oli meille helpoin tapa siirtyä sanoista tekoihin. Työturvallisuusdatan hyödyntäminen oli todella vaivatonta ja helppoa. Samalla saimme paljon ymmärrystä siitä, mihin muuhun AI SaaS -ratkaisua voisi soveltaa.”

TERO VIRTAINLAHTI, IT Operations Manager, BE Group

Lue kuinka autoimme BE Groupia

Tekoäly, kehittynyt analytiikka ja avoin data

Teimme Helsingin kaupungin avoin data -palvelusta kaupunkilaisten palautteiden analysointia: tekoäly luokittelee palautetekstit automaattisesti ja ajantasaisesti, ja tulokset esitellään havainnollisesti monesta eri näkökulmasta. Katso vaikka kotikaupunginosasi palautteet!

Voisiko Sofor auttaa teitä?

Soforin erikoisjoukot ovat valmiina sinua varten. Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka rakennamme toimivan kokonaisuuden juuri teille!

Sami Eerola

Myyntijohtaja