Sofor on toteuttamassa historiansa merkittävintä tuotekehityshanketta, jonka lopputuloksena syntyy täysin uudistunut ja kansainväliseen käyttöön sopiva TAVA® EHQS 2030 -järjestelmä.

Soforin tavoitteena on vastata niin kotimaiseen kuin kansainväliseen kilpailuun koskien yritysten kokonaisvaltaista riskien hallintaa ja vastuullista liiketoiminnan johtamista.

Muuttuvassa kentässä haasteina ovat henkilöstön työkyvyn ja turvallisuuden varmistamisen lisäksi ympäristöä ja energian käyttöä koskeva vastuullisuus. Kokonaisuuden hallintaa vaikeuttavat nykyiset sirpaleiset järjestelmät ja datan merkittävä alikäyttö.

Sofor tarjoaa uudella järjestelmäkokonaisuudella yhtenäisen ja käyttäjäystävällisen kanavan, joka tekoälyä hyödyntäen tuottaa ratkaisevasti paremman tilannekuvan vähentäen samalla manuaalista työtä. Lopputuloksena on turvallinen yhteiskuntavastuunsa kantava työpaikka.

Hanke on vaiheistettu kestämään noin kolme vuotta, sen viimeinen kolmannes on juuri käynnistynyt.

Health-osio on jo siirretty tuotantokäyttöön, Safetyn uusimmat osat valmistuvat vuoden 2021 alkupuolella. Environment ja Quality -osioiden erityispiirteet julkaistaan vuoden 2021 lopussa.

Kokonaisuus rakentuu Health-vaiheessa toteutetulle sovellusalustalle, jolle lisätään muiden pääosien tarvitsemat moduulit.

Nykyaikaisilla sovellusteknologioilla toteutettu yhtenäinen rakenne tarjoaa varsin monia etuja. Asiakas voi mm. itsenäisesti tuottaa uusia moduuleja sovitettuina omiin tarpeisiinsa. Tämä antaa sekä joustavuutta että alentaa elinkaarikustannuksia merkittävästi.

Tekoälyllä on järjestelmässä hyvin keskeinen rooli, ja modernin tietorakenteen yhtenäisyyttä hyödynnetään sen käytössä. Analytiikka, ennusteet ja prosessien käynnistäminen perustuvat kokonaisuutena käsiteltävän datan sisältöön, jota ei enää rajoita datan siiloutuminen.

Uuden version myötä Sofor on tuomassa aivan uusia innovatiivisia toiminnallisuuksia työturvallisuuden parantamiseen, josta kerromme lisää tuotejulkistuksen yhteydessä.

Lue lisää palvelusta.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Kirjoittaja

Seppo Salo

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Keskustele aiheesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *