Sofor on yli 30 vuotta toiminut kotimainen tietotekniikan osaaja. Me olemme ne näkymättömät taustajoukot, jotka takaavat asiakkaidemme liiketoiminnan sujumisen.

Oletko sinä etsimämme järjestelmäarkkitehti?

Vastaat työssäsi yhdessä tiimin kanssa HCI- ja virtualisointiympäristöjen suunnittelusta ja kehityksestä. Toivomme sinulla olevan kokemusta HCI-ympäristöjen suunnittelusta, asennuksesta ja ylläpidosta sekä verkoista.

Sinulla on kyky hahmottaa isoja kokonaisuuksia, toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa asiakkaidemme kanssa toimiessasi.

Katsomme eduksi erityisesti Nutanix- -sertifioinnit, mutta myös muut IT-alan sertifioinnit. Edellytämme useamman vuoden työkokemusta IT-alalta. Voit myös jatkossa suorittaa sertifiointeja – kanssamme opit uutta, kehityt ja kasvat ammatillisesti.

Pääset tekemään töitä vastuullisten ja hyvien yritysten kanssa.

Sofor työpaikkana

Tekemämme työ näkyy ja vaikuttaa, vaikka me emme näkyisikään. Saamme olla maailman parhaiden yritysten kumppani. Yhteistyö heidän kanssaan voi edellyttää turvallisuusselvityksen tekemistä.

Työpisteesi sijainnin voit valita itse. Toimistomme ovat Helsingissä, Kauhavalla, Tampereella, Vaasassa ja Turussa. Toimintatapamme ja työkalumme tukevat hyvin etätyöskentelyä, joten sijainnilla ei ole merkitystä. Käytännössä voit tehdä 100 % etätyötä lukuunottamatta asiakastapaamisia.

Pidämme huolta työntekijöistämme. Tarjoamme kattavan terveysvakuutuksen sekä harrastuksia tukevan ePassi-palvelun.

Jäikö kysymyksiä? Hannu Saari kertoo sinulle lisää, p. 050 384 3216. Paras aika soittaa on tiistaisin klo 13-14.

Haethan paikkaa 30.9.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä tulee.