Automatisoi tekoälyn avulla jopa 80% tilausten ja tarjouspyyntöjen käsittelystä – myy nopeammin, tarkemmin ja laadukkaammin

Automatisoitujen prosessien avulla tehostat tarjouspyyntöjen käsittelyä aina tarjouksen valmisteluun. Käsittelemme automaattisesti asiakkailtasi eri kanaviin saapuvat tarjouspyynnöt ja niihin liittyvien tuotteiden valinnat. Ratkaisumme avulla tehostat prosessisi automatisoimalla tilauskäsittelyn ja yhdistämällä saapuvat tilaukset tuoterekisteriin. Nopeutamme myyntiprosessin läpimenoaikoja ja autamme nostamaan myyntisi konversioastetta. 

Konseptimme auttaa sinua vähentämään tilausten ja tarjouspyyntöjen käsittelyyn liittyvää manuaalista työtä. Avustettujen tai automatisoitujen päätöksien avulla vapautat aikaa merkityksellisempiin asioihin. 

 

Tekoälyratkaisu myyntiprosessin tehostamiseen – konkreettinen ja nopea toteutus

Konseptimme käyttöönotto on helppoa. Yhteistyömme aloitetaan yhteisellä suunnitteluvaiheella, jossa kohdennamme ratkaisumme sinun liiketoimintatarpeeseesi ja varmennamme konseptin toimivuuden sinun datasi kanssa. Konseptin suunnittelu- ja varmennusvaihe on kiinteähintainen.  

Tämän jälkeen siirrymme toteutusprojektiin, jossa konseptimme muovataan liiketoimintaasi sopivaksi ratkaisuksi. Annamme toteutusprojektille tavoitehinnan. 

Kaikkiin ohjelmistohankkeisiimme sisältyy kuukausihintainen ylläpitopalvelu sinun arkesi helpottamiseksi. 

Teknologiateollisuus myöntää avustuksia tekoälyhankkeille

Teknologiateollisuus ry myöntää avustusta tekoälyyn liittyville kehittämis- ja käyttöönottohankkeille Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille. Yhden yrityksen saama rahoitus on enintään 15 prosenttia yritykselle hankkeesta koituneista hyväksyttävistä kustannuksista, kuitenkin korkeintaan 50 000 euroa per hanke. 

Lisätietoa rahoituksen ehdoista ja hakuohjeet täältä: https://teknologiateollisuus.fi/fi/siemenrahoitus-teknologiateollisuuden-jasenyritysten-tekoalyhankkeisiin 

 

Varaa ilmainen tapaaminen ja keskustellaan tarpeistasi ja avataan ovet parempaan myyntiin.

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Kerromme tapaamisessa tarkemmin konseptistamme ja käyttöönoton kustannuksista.

"*" näyttää pakolliset kentät