Pystytkö sinä vastaamaan liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin?

Tule mukaan webinaariimme, jossa käymme läpi, miten Nutanixin teknologialla tehostat IT-infrastruktuurisi hallintaa ja ylläpitoa, samalla mahdollistaen julkisten pilvipalveluiden joustavan käytön. 

Modernisoimalla perinteistä IT-infrastruktuuria ja sen hallintaa nopeutat uusien sovellusten käyttöönottoa, tehostat ylläpitäjien työtä vapauttaen aikaa liiketoimintojen tukemiseen, minimoit huoltokatkoja ja säästät samalla kustannuksissa – lisensseissä, laitetilassa ja sähkössä.

Hybridipilvi, joka on sekoitus julkista pilveä ja yksityistä pilveä, mahdollistaa ison askeleen eteenpäin niin joustavuudessa, skaalautuvuudessa kuin säästöissä.

Webinaari on suunnattu tietohallinnosta, IT-infrasta ja sen ylläpidosta vastaaville.

 

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mikä ja miksi Nutanix Enterprise Cloud?
  • Miten Nutanix tehostaa IT:n ylläpitoa?
  • Nutanix Suomessa
  • Opit IT-infran modernisointi projektin toteuttamisesta
  • Case SSAB – IT-infran uudistaminen HCI-teknologialla

Webinaarin asiantuntijoina ovat Juha Kangaskoski, Senior Systems Engineer, Nutanix ja Rami Varis, Key Account Manager, Sofor.

AJANKOHTA: 10.6. klo 9.00

Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille. Voit kuunnella sen myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan livewebinaariin.

Katso tallenne