Tervetuloa mukaan on-demand webinaariimme, jossa tutustumme tarkemmin Nutanixin tuoreimpaan kampanjaan Nutanixin Country Manager Timo Lindströmin johdolla.

Broadcomin hankittua VMwaren, nousi huolta ja riskejä tulevasta. Tämä tietoisku on loistava tilaisuus tutustua tarkemmin siihen, miten Nutanix vastaa markkinoiden muutoksiin tarjoamalla merkittävän alennuksen uusille asiakkaille, jotka siirtyvät VMwaresta Nutanixiin.

Tietoiskussa voit kuunnella Nutanixin Suomen maajohtaja Timo Lindströmin johdolla siitä, miten voit säästää merkittäviä summia siirtymällä Nutanixin innovatiivisten ratkaisujen pariin.

Tietoiskun aikana käsitellään seuraavia aiheita:

  • Yleiskatsaus
  • Kampanja ja sen ehdot
  • Kampanjaan kuuluvat tuotteet ja palvelut
  • Miten osallistua kampanjaan

Voit nyt nauttia webinaaristamme juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ilmoittaudu mukaan ja sukella syvemmälle Nutanixin tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä löydä ratkaisuja, jotka voivat viedä organisaatiosi seuraavalle tasolle.

Älä jää paitsi tilaisuudesta saada arvokasta tietoa Nutanixin ratkaisuista ja kuulla asiantuntijoidemme näkemyksiä. Ilmoittaudu mukaan nyt ja varmista pääsysi tähän informatiiviseen ja inspiroivaan tapahtumaan!

Saat rekisteröidyttyäsi webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaarin kesto on n. 10 minuuttia. Se on ilmainen kaikille osallistujille. Voit kuunnella sen heti tai myöhemmin – kannattaa siis ilmoittautua, vaikka et pääsisikään mukaan heti.

 

Webinaarissa asiantuntijana:

Timo Lindström, Country Manager Finland, Baltics and Norway, Nutanix

Helena Malinen, Sales Manager, Sofor